جمعه 6 شهریور 1405

وضعیت کرونا در کشور / افزایش شهرهای قرمز رنگ

وب‌گاه مشرق نیوز مشاهده در مرجع
وضعیت کرونا در کشور / افزایش شهرهای قرمز رنگ

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا، به تشریح وضعیت بیماری کرونا در کشور پرداخت و در خصوص روند واکسیناسیون گروه های هدف، توضیحاتی ارائه داد.

به گزارش مشرق، علیرضا رئیسی، روز شنبه در پایان نشست ستاد ملی مقابله با کرونا به ریاست رئیس جمهور، با اشاره به گسترش واریانت دلتا از مناطق جنوبی به دیگر نقاط کشور، گفت: در حال حاضر 92 شهر کشور در وضعیت قرمز کرونایی، 183 شهر نارنجی و 173 شهر هم در وضعیت زرد قرار دارند.

*س_بیشتر بخوانید:_س* *س_سفر از 12 کشور به ایران ممنوع شد_س*

وی با عنوان این مطلب که میزان همه گیری و مبتلاها در اثر این ویروس جدید افزایش یافته است، افزود: بیش از 50 درصد شهرهای برخی از استان‌ها درگیر شده اند و اگر سهل انگاری صورت بگیرد می‌تواند کل استان را درگیر کند.

رئیسی با اعلام اینکه 10 شهر استان تهران قرمز شده اند، گفت: شهرهای زیادی از استان‌های کرمان، فارس و...، درگیر بیماری شده اند.

وی ادامه داد: در جلسه امروز تاکید زیادی بر تشدید کنترل مرزهای شرقی شد. البته این اقدامات وجود دارد، اما تاکید بر نظارت بیشتر شد.

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا افزود: در جلسه امروز برای کمک به استان سیستان و بلوچستان، مباحثی مطرح شد.

رئیسی گفت: در شهرهای قرمز حداکثر حضور کارکنان در محل کار 30 درصد اعلام شد، به جز مشاغل ضروری که نیاز است حضور بیشتری داشته باشند.

وی با اشاره به بهبود وضعیت واکسیناسیون در کشور، افزود: در این هفته و هفته آینده واکسیناسیون سرعت بیشتری خواهد گرفت.

رئیسی ادامه داد: در تهران هم با افزایش مراکز تجمیعی واکسیناسیون، کار تزریق واکسن با سرعت بیشتری ادامه خواهد یافت و مردم نگران دوز دوم نباشند. احتمال اینکه در هفته آینده گروه سنی دیگری را اعلام کنیم، وجود دارد.

*س_بیشتر بخوانید:_س* *س_خبر خوش درباره تأمین واکسن ایرانی کرونا_س*

وی افزود: تا کنون 300 هزار دوز واکسن برکت توزیع شده و امید داریم در هفته‌های آینده این روند سرعت بگیرد و به همراه واکسن‌های خارجی، واکسن بیشتری تزریق شود.

رئیسی با اعلام اینکه تا کنون 7 میلیون دوز واکسن توزیع کرده ایم، گفت: دو میلیون نفر دوز اول و دوم را گرفته اند و 4 میلیون نفر هم دوز اول را گرفته اند.

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا تاکید کرد: از شهریور 1400 ماهیانه حداقل 10 میلیون دوز واکسن به دست ما خواهد رسید و تا پایان سال همه گروه‌های هدف را واکسینه خواهیم کرد.

وی افزود: 870 مرکز تجمیعی واکسیناسیون در کشور فعال است که 75 مرکز آن فقط در تهران است و توانایی روزانه 200 تا 300 هزار دوز تزریق را داریم و این ظرفیت تا 500 هزار دوز هم قابل افزایش است، در صورتی که واکسن تأمین شود.

منبع: مهر