وقتی ذره بین رسانه ملکه پیشرفت کرونا در انگلیس را نمیبیند!
بی بی سی فارسی در حالی تلاش دارد که نام و نام خانوادگی تک تک مبتلایان به کرونا ویروس را انتشار دهد که چشمش را به روی واقعیتهای موجود در انگلیس و چالشهای بیماران این کشور بست.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خبرگزاری علم و فناوری، با شیوع کرونا ویروس در کشور ما رسانههای غربی تلاش کردند که مشکلات موجود در کشور را بزرگ نمایی کرده و با چاشنی دروغ وضعیت نامناسبی از کشور ارائه دهند. رسانههای غربی به مرحلهای رسیده بودند که با ذربین به دنبال تهیه آمار و ارقام و افزایش تعداد مبتلایان به کرونا ویروس بوده و با ضریب دادن به تعداد افراد مبتلا به دنبال وارنه جلوه دادن حقایق موجود در کشور بودند.
استفاده از تصاویر آرشیوی غیر مرتبط با کرونا ویروس و بهرهبرداری از برخی فایلها و کلیپهای در فضای مجازی که ارتباط چندانی به این بیماری نداشت هم دستمایه گزارش رسانههای غربی برای غیر عادی جلوه دادن وضعیت کشور بوده است.
حتی برخی رسانههای غربی از تصاویر معتادان متجاهر برای بهرهبرداری اهداف شوم خویش استفاده کرده و با انتشار کلیپهای این افراد و انتصاب آنها به مبتلایان به کرونا ویروس تلاش داشتند که زمینه وحشت و دلهره را در کشور فراهم کنند.
به دلیل سرعت فراگیری ویروس کرونا و عدم شناخت مدیران نسبت به این بیماری ممکن است مشکلاتی هم ایجاد شده باشد که نمیتوان این موارد را نادیده گرفت. ویروس کرونا پیش از آنکه کشورهای غربی فکرش را بکنند به آنها نزدیک شده و خودشان به مشکلات جدیتری نسبت به چین و ایران مواجه شدند به طوریکه نتوانستند جلوی اخبار انتشار هجوم شهروندان خویش برای تهیه دستمال کاغذی را بگیرند.
تاخیر در اجرای قرنطینه خانگی، عدم استفاده از فرصت تعطیلات برای جلوگیری از تردد، کم توجهی به توصیه پزشکان و افراد دلسوز از چالشهای است که رسانههای داخلی هم بارها و بارها در صفحات خویش نقدی جدی به عملکرد متولیان درمان و مسؤولان اجرای در کشور داشتند.
اما رسانههای غربی ماموریت ویژهای برای اعلام ناکارآمدی متولیان نظام در مقابله با کرونا ویروس داشتند و تلاش کردند با بزرگ نمایی مشکلات موجود نمک بر زخم مشکلات مردم بپاشند.
وارنه جلوه دادن قابلیت کشور برای مقابله با کرونا ویروس ماموریت رسانههای وابسته به غرب در کشور بوده و حتی این تلاشها به مرحله ای رسیده بود که به دنبال آمار سازی مرگ و میر ناشی از کرونا ویروس در سطح روستاهای دور دست بودند.
هدف این مطالب دفاع از عملکرد مسؤولان اجرائی در مقابله با کرونا ویروس نیست و نگارنده معتقد است که دست اندارکاران در دولت میتوانستند با اقدامات به موقع و اثرگذار میزان تلفات و ابتلا در کشور را به صورت مناسبتر کنترل کنند اما واقعا باید در برابر رسانههای غربی زیاده خواه قد اعلم کرد و تلاشهای نیروهای جهادی، مردمی، کادر درمان و نیروهای مسلح را برجسته کرد.
این روزها جلوههای از ایثار و رشادت در بین مردم موج میزند، تبدیل یک خانه به کارگاه خیاطی، تلاش برای تقویت روحیه کادر درمانی، حمایت همه جانبه مردم برای پذیرش تصمیمهای مدیریتی در سطح کلان، همراهی مردم با کمپینهای درخانه بمانیم، بخشش اموال برای تامین نیازمندیهای کادر درمانی، تولید خود جوش ماسک و لوازم ضد عفونی کننده از جمله نقاط بسیار برجسته مردم در مواجه با کرونا ویروس است.
با بررسی اخبار رسانههای منتسب هیچ نشانه از انتشار واقعیتهای موجود و ایثار مردم کشور در مقابله با کرونا ویروس مشاهده نمیشود.
رسانههای غربی همه تمرکز خویش را برای ناکارآمدی کشور در مواجه با کرونا ویروس جلوه داده و چشم بر روی واقعیتهای تلخ کشورهای خودشان بستهاند.
چالشهای از جمله جلوگیری از خروج محمولههای لوازم بهداشتی به مقصد سایر کشورها و حتی دزدی محمولههای ترانزیتی، کم توجهی به پروسه درمانی افراد مسن از جمله مباحثی است که این روزها به وفور در جامعه غربی دیده میشود.
بی بی سی فارسی برای اینکه بخواهد وجه خویش نزد مخاطبان فارسی زبان را حفظ کند، به ارائه آمار و ارقام تعداد مبتلایان در کشورهای فرانسه، اسپانیا، آلمان، آمریکا و سایر کشورها اشاره میکند و تلاش دارد و حرف و صحبتی در ارتباط با چالشهای موجود در این کشورها صحبت به میان نمیآورد.
آمار و ارقام تعداد مبتلایان به کرونا ویروس در انگلیس هم به صورت جسته و گریخته ارائه میشود در صورتی که اطلاعات مربوط به وضعیت ابتلایان به کرونا در کشور ما را به صورت مرتب و با تحلیلهای یک طرفه کارشناسان خودشان انتشار میدهد.
غرض ورزی نسبت به مردم ایران حتی در شرایطی که کشور ما زمینه و همدلی مناسبی برای مقابله با کرونا ویروس ایجاد شده به خوبی در نحوه انتشار اخبار و اطلاعات به خوبی قابل لمس است و این مبین کینه ورزی جبهه استکباری نسبت جمهوری اسلامی و قابلیتهای آن است.
انتهای پیام / ط