وقوع زلزله
وقوع زلزله
وزیر آموزش و پرورش با اشاره به وقوع زلزله استان هرمزگان و تخریب برخی مدارس، گفت: هرچند مقرر شده با مشارکت خیرین، به زودی تعدادی مدرسه 3 کلاسه در مناطق زلزله زده هرمزگان احداث شود اما در کوتاه مدت نیز با دایر کردن کلاس های موقت، مشکل فضای آموزشی را رفع خواهیم کرد.
وزیر آموزش و پرورش با اشاره به وقوع زلزله استان هرمزگان و تخریب برخی مدارس، گفت: هرچند مقرر شده با مشارکت خیرین، به زودی تعدادی مدرسه 3 کلاسه در مناطق زلزله زده هرمزگان احداث شود اما در کوتاه مدت نیز با دایر کردن کلاس های موقت، مشکل فضای آموزشی را رفع خواهیم کرد.
مدیرکل آموزشهای همگانی جمعیت هلالاحمر، گفت: با توجه به شرایط موجود و بحث کرونا باید رعایت دستورالعملهای کرونایی نیزبرای پیشگیری از این بیماری در هنگام زلزله به شکلی صحیح انجام شود. همچنین تجهیز کیف کمکهای اولیه به اقلامی، چون مواد ضدعفونی و همچنین تعداد کافی ماسک بدین واسطه بتوان تمهیدات لازم را جهت جلوگیری از شیوع کرونا انجام داد.
بزرگ ترین مانور سراسری زلزله در مدارس سراسر کشور با به صدا درآمدن زنگ زلزله و ایمنی به طور همزمان برگزار شد.
زمین لرزه ای به بزرگی 6.5 ریشتر جزیره هونشوی ژاپن را لرزاند.
خلیل قاسمی، رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت هرمزگان اظهار داشت: در شانزدهمین جلسه کارگروه تنظیم بازار استان قیمت شن و ماسه و بتن آماده، پس از بررسی آنالیز قیمتها، تعیین شد.
همدان - ایرنا - مدیرکل مدیریت بحران استانداری همدان گفت که بیست و سومین مانور سراسری «زلزله و ایمنی» صبح امروز (دوشنبه) به صورت همزمان و به 2 شیوه حضوری و مجازی در دو هزار و 500 مدرسه این استان برگزار شد.
در پی وقوع زمین لرزه مهیبی که مناطق شمالی پرو را لرزاند دستکم 75 خانه تخریب شد.
تهران - ایرنا - بیست و سومین مانور سراسری زلزله و ایمنی مدارس با شعار «مدرسه ایمن، جامعه تاب آور آمادگی در برابر زلزله در شرایط پاندمی» به صورت حضوری در آموزشگاه دخترانه بدری برهانی پایتخت و به صورت مجازی با پخش آژیر زلزله از رادیو سراسری در مدارس سراسر کشور برگزار شد.
تهران - ایرنا - معاون آموزش، پژوهش و فناوری جمعیت هلال احمر با بیان اینکه زنگ خطر زلزله سالهاست در ایران به صدا در آمده، گفت: زلزله رتبه یکم حوادث از نظر تلفات و خسارات اقتصادی را در کشور دارد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، زلزله نسبتا قوی حوالی ساعت 20:44 فین هرمزگان را لرزاند. این منطقه طی دو هفته اخیر از 23 آبان تاکنون شاهد بیش از 200 لرزه کوچک و بزرگ بوده است که بزرگترین آن 6.4 ریشتر بود. زلزله 4 ریشتری امشب در عمق 15 کیلومتری زمین رخ داد.
فرماندار سرپلذهاب کرمانشاه گفت: زلزله 4.3 ریشتری امشب یکشنبه که در حوالی سرپلذهاب به وقوع پیوست تا این لحظه هیچ گونه خسارت جانی و مادی نداشته است.
اقتصادنیوز: زمین لرزه ای با شدت 4 ریشتر فین هرمزگان را در حوالی ساعت 20:44 لرزاند.
این منطقه طی دو هفته اخیر از 23 آبان تاکنون شاهد بیش از 200 لرزه کوچک و بزرگ بوده است که بزرگترین آن 6.4 ریشتر بود.
اقتصادنیوز: زمینلرزهای به بزرگی 4.3 حوالی سرپل ذهاب در استان کرمانشاه را لرزاند.
زلزله ای به بزرگی 7.5 ریشتر منطقهای ساحلی در پرو را لرزاند.