شنبه 3 آذر 1403

ویروس استعفا در استقلال

وب‌گاه اقتصاد نیوز مشاهده در مرجع
ویروس استعفا در استقلال

اقتصاد نیوز: سالی که وزیر ورزش در مقام رئیس مجمع باشگاه بیشترین دخل و تصرف را در حوزه مدیریتی این مجموعه داشت و گاهی تا ریزترین امور، به مسائل باشگاه ورود می‌کرد، هر چند روز یک‌بار خبری درباره استعفای یکی از مسئولان این مجموعه به گوش می‌خورد. استعفا‌هایی که برخی جنبه تهدید و اولتیماتوم داشت و برخی کاملا جدی و تعداد اندکی هم صوری بود برای پیشبرد سیاست‌های کلان وزارت ورزش!

به گزارش اقتصاد نیوز به نقل از سایت خبر ورزشی، در ادامه به اختصار به این موارد که کم هم نبود پرداختیم. البته حامد حاجیلو و سعید رمضانی هم به ترتیب از مدیریت روابط عمومی و سرپرستی استقلال کتبی و شفاهی استعفا کردند که استعفای حاجیلو پذیرفته شد.

استعفای بازیکنان؛ گرچه در موضوع جدایی بازیکنانی مانند مهدی رحمتی یا پژمان منتظری از استقلال حرفی از استعفا نبود ولی چه دلیلی غیر از این می‌توانست وجود داشته باشد که نفراتی با چنان سابقه و سن و سالی در آخرین سال‌های فوتبال‌شان قید استقلال را بزنند و بروند! این مدل استعفا را هم باید به استعفا‌هایی که در ادامه می‌آید اضافه کرد!

پرویز مظلومی؛ استعفای اعضای کمیته فنی باشگاه استقلال در روز‌هایی که باشگاه داشت جانشینی برای شفر پیدا می‌کرد استارت این موضوع را در باشگاه زد. پرویز مظلومی اولین نفر بود که 21 خرداد قید همکاری با استقلال را زد.

مجید نامجومطلق؛ دیگر عضو کمیته فنی باشگاه استقلال مجید نامجومطلق بود که در همان روز‌های پایانی خرداد در مصاحبه‌ای گفت وقتی ما نقشی در تصمیمات نداریم بهتر است نباشیم و استعفا کرد.

احمد سعادتمند؛ استعفای بعدی سال 1398 به احمد سعادتمند اختصاص داشت. عضو هیئت‌مدیره باشگاه که مشغله زیاد در وزارت ورزش را بهانه قرار داد و رفت، اما خیلی‌ها تصمیمات مدیریتی در استقلال در بخش معاونت‌ها را دلیل اصلی‌اش می‌دانستند.

اصغر حاجیلو؛ مدتی پس از پایان فصل هجدهم اصغر حاجیلو در تیرماه از سمت سرپرستی تیم استقلال استعفا کرد و فتحی 13 تیر با آن موافقت کرد.

دکتر امین نوروزی؛ دکتر نوروزی معاون ورزشی باشگاه استقلال امسال در دو برهه از همکاری با استقلال استعفا کرد. یک‌بار در تابستان و بار دیگر در پاییز که البته هر دو بار مسئولان باشگاه با جلب نظرش او را راضی به ادامه همکاری با استقلال کردند.

هادی مباشری؛ از دیگر استعفا‌های باشگاه استقلال در پست معاونت باید به هادی مباشری اشاره کرد که در تابستان و با توجه به فشار‌هایی که در راستای خروج 15، 16 بازیکن استقلال روی مدیریت بود استعفا کرد ولی فتحی با آن مخالفت کرد.

علی خطیر؛ مدیر رفت و برگشت؛ علی خطیر شاید بیشترین تعداد استعفا در این سال را به خود اختصاص بدهد. او در این مدت بار‌ها قید کار با استقلال را زد و باز بدون اینکه مشخص شود با استعفایش موافقت شده یا مخالفت یک‌مرتبه سر از باشگاه درمی‌آورد یا در یکی از کشور‌های اطراف و در حال مذاکره با گزینه‌های بازی یا مربیگری در استقلال دیده می‌شد! او حتی به رغم استعفا، به فیفا هم رفت و برای پول پروپییچ واسطه شد.

کامران منزوی؛ یکی دیگر از استعفا‌های پاییز به کامران منزوی مربوط می‌شود. او مهر ماه استعفا کرد ولی هنوز وزیر ورزش با آن موافقت نکرده و تازه حکم داده راهی فیفا شود و دنبال مطالبات استقلال باشد!

آندره‌آ استراماچونی؛ استعفای استراماچونی را باید پرسروصدا‌ترین استعفای تاریخ باشگاه استقلال تلقی کرد. استعفایی که با ارسال یک بیانیه محبت‌آمیز برای مردم و دوستداران استقلال استارت خورد و کار را تا ریاست جمهوری، وزارت امور خارجه، ریاست بانک مرکزی، وزارت ورزش و رسانه‌های ایتالیا کشاند. 17 آذر 98 تا ابد از یاد طرفداران استقلال نمی‌رود!

جواد زرینچه؛ دلخوری سرپرست استقلال در تاریخ 18 آذر به این دلیل بود که در فضای مجازی هواداران به کاپیتان اسبق استقلال حمله کرده و او را متهم ساختند دنبال مدیرعاملی باشگاه است. او هم همان روز استعفا داد و رفت!

امیرحسین فتحی؛ دو روز پس از استعفای استراماچونی در تاریخ 19 آذر خبر رسید امیرحسین فتحی استعفا کرده است. هر چند خودش این موضوع را تکذیب کرد ولی در نهایت مشخص شد او در همان تاریخ نامه زده که می‌رود و بالاخره هم یک ماه بعد رسما از استقلال جدا شد.

میرشاد ماجدی؛ در روز‌هایی که تیم استقلال در وضعیت بدی بود و مشکلات از در و دیوار بر سر باشگاه می‌ریخت میرشاد ماجدی از ادامه همکاری با استقلال استعفا کرد. 7 دی روز استعفای این عضو هیئت‌مدیره باشگاه بود. استعفایی که ابتدا رد شد ولی با اصرار ماجدی مورد پذیرش قرار گرفت.

مهدی شریفی نیک‌نفس؛ مهدی شریفی نیک‌نفس هم یکی از نفراتی بود که می‌توان نامش را بین استعفایی‌های سال 98 استقلال جا داد. فردی که جانشین ماجدی بود ولی نیامده متواری شده و بعد‌ها از وزارتخانه گفتند اصلا منصوبش نکرده بودند!

ستار همدانی؛ ستار همدانی را هم باید جزو آن استعفا‌های خیلی سریع تلقی کرد. او هنوز دو بازی سرپرست استقلال نشده بود که متوجه اقداماتی در کادر فنی جدید علیه خودش شد و قید کار با استقلال را زد در روز‌هایی که تیم مجیدی تازه داشت می‌آمد!

عبدالرضا موسوی؛ هفتم اسفند امسال درست در روزی که علی فتح‌الله‌زاده به عنوان مدیرعامل استقلال معرفی شد عبدالرضا موسوی عضو هیئت‌مدیره استقلال با انتشار متنی در اینستاگرامش خطاب به وزیر نوشت که دیگر با این مجموعه همکاری نمی‌کند!

علی فتح‌الله‌زاده؛ اما شاه‌بیت استعفا‌های این فصل استقلال به علی فتح‌الله‌زاده ختم می‌شود. کسی که وقتی در برنامه فرمول یک علیه استراماچونی حرف زد شبانه به دلیل حمله مردم به صفحه اش در اینستاگرام استعفا داد. دو روز بعد برگشت و باز پس از یک هفته، چون در جلسه هیئت‌مدیره صدایش نکرده بودند استعفا داد. چند وقت بعد گفت، چون نقشی در باشگاه ندارد می‌رود و این را با متنی در صفحه اش منتشر کرد. او در آخرین استعفای سال 1398 باشگاه، دو روز پیش با ارسال نامه‌ای رسمی به بهانه بدهی‌های بالای باشگاه، بیماری و خونریزی داخلی قید پستی را زد که برای رسیدن به آن خیلی تلاش کرده بود.

این مطلب برایم مفید است بلی 0 نفر این پست را پسندیده اند