پاسخ شورای بینالمللی پرستاران به نامه پرستاران ایران؛ درباره غزه عمیقا نگرانیم
به گزارش خبرنگار سلامت خبرگزاری فارس، در پی نامه جمعی از پرستاران ایران به شورای بینالمللی پرستاران (ICN) و درخواست آنان از این نهاد بینالمللی برای حفظ امنیت کارکنان بهداشتی غزه و ایجاد گذرگاه امن برای مجروحان جنگی، مدیر ارشد ICN با ارسال پاسخ به این نامه نگرانی (عمیق) این نهاد را از وضعیت پرستاران و کارکنان بهداشتی در این بحران انسانی اعلام کرد.
در پی حملات رژیم صهونیستی به غزه و آسیب های گسترده به مردم این منطقه و نا امنی و تخریب مراکز درمانی، بیش از 500 نفر از پرستاران ایران با امضای نامهای به شورای بینالمللی پرستاران نوشتند: با محاصره نوار غزه توسط ارتش رژیم صهیونیستی و قطع برق و آب و جلوگیری از حمل و نقل مواد غذایی و دارو، آسیبهای زیادی به غیرنظامیان از جمله زنان و کودکان فلسطینی وارد میشود.
در این نامه آمده بود: در این شرایط وظیفه سازمان های بینالمللی است که هر چه سریعتر راه حلی بیابند. اخبار زیادی حاکی از حملات به بیمارستان ها و آمبولانسها در غزه است که جان پزشکان، پرستاران و تمامی کارکنان بهداشتی و درمانی را به خطر میاندازد و ارائه خدمات مورد نیاز مردم را با مشکل جدی مواجه میکند.
در پی ارسال این نامه، هوارد کانون، مدیر ارشد اجرایی شورای بینالمللی پرستاران در ایمیلی خطاب به احمد نجاتیان، نماینده پرستاران امضا کننده این نامه به آن پاسخ داد که به این شرح است:
آقای احمد نجاتیان
از نامه و نگرانیهای جدی شما (در مورد وضعیت غزه) سپاسگزاریم. ما هم برای پرستاران، کارکنان مراقبتهای بهداشتی و همه افرادی که در (بحران) فعلی درگیر هستند، نگران هستیم.
رئیس ICN در حال حاضر در حال ماموریت کاری در آسیا است، اما من مایل بودم به سرعت به شما پاسخ دهم تا از اولویتی که این وضعیت برای ما دارد آگاه شوید.
ما به انجمنهای پرستاری در دو طرف برای این موضوعات نامه نوشتیم. ما به شرایط آگاه هستیم و عمیقاً نگران آن هستیم؛ چراکه قوانین بینالمللی در رابطه با حفاظت از مراکز بهداشتی و درمانی و کارکنان آن باید همواره مورد احترام باشد و رعایت گردد. شورای بینالمللی پرستاران همچنان به طور علنی این درخواست خود را پیگیری خواهد کرد. ما همچنین در جریان آسیب و مرگ پرستاران و کارکنان بهداشتی هستیم که موضوع مهم و خطری بزرگ است و قابل قبول نیست.
ما همچنین از طریق ائتلاف جهانی متخصصین سلامت (WHPA) که شورای بینالمللی پرستاران از اعضای آن است پیامهایی را به نهادهای بینالمللی ارسال کرده ایم و در حال حاضر بر روی بیانیهای مشترک کار می کنیم و با سازمانهای همکار حرفه ای سلامت خود در تماس نزدیک هستیم.
ما همچنان به شدت از ایمنی و حفاظت از پرستاران، کارکنان بهداشتی و حق برخورداری از مراقبتهای بهداشتی برای همه، علاوه بر فوریت یافتن راه حل مسالمت آمیز، دفاع خواهیم کرد.
باز هم از شما برای به اشتراک گذاشتن نگرانیهای خود و همکارانتان سپاسگزارم.
با احترام، هوارد کاتون مدیر ارشد اجرایی شورای بینالمللی پرستاران
شورای بینالمللی پرستاران فدراسیونی با بیش از 130 انجمن ملی پرستاری از کشورهای مختلف دنیاست که در سال 1899 تأسیس شد. این نهاد اولین سازمان بینالمللی برای متخصصین مراقبتهای بهداشتی در دنیا و مقر آن در ژنو سوئیس است.
پایان پیام /