دوشنبه 6 اسفند 1403

پایان کار بورس در اولین روز هفته با اُفت بیش از 12 هزار واحد

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
پایان کار بورس در اولین روز هفته با اُفت بیش از 12 هزار واحد

شاخص کل بورس با اُفت 12 هزار و 83 واحد در تراز یک میلیون و 501 هزار و 631 واحد متوقف شد.

امروز شنبه (11 تیر) شاخص کل بورس با اُفت یک هزار و 212 واحدی در ارتفاع یک میلیون و 512 هزار و 503 واحد قرار گرفت. در پایان معاملات امروز شاخص کل بورس با اُفت 12 هزار و 83 واحد در تراز یک میلیون و 501 هزار و 631 واحد متوقف شد.

آقای آراد پورکار تحلیلگر بازار سرمایه گفت: اخبار منتشر شده پیرامون دوحه بیشترین اثر را بر بازار سرمایه داشته و باعث شده گروه بانکی‌ها و خودرویی‌ها رنج‌های منفی زیادی را بزنند و همین عامل و رفتار لیدر محور بودن بازار باعث ریزش امروز بازار شد. ارزش معاملات بورس تهران امروز به حدود رقم 2 هزار و 162 میلیارد تومان رسید. «فولاد»، «پارس» و «خودرو» سه نمادی بودند که بیشترین تاثیر را در شاخص داشتند و «سابیک»، «خودرو» و «شپنا» سه نماد پر تراکنش بودند.

شاخص کل هم وزن هم با اُفت 4 هزار و 278 واحدی روی پله 417 هزار و 202 واحدی قرار گرفت. همچنین حجم معاملات امروز سهام در بورس تهران به تعداد 4 هزار و 830 میلیارد سهم به ارزش 2 هزار و 162 میلیارد تومان رسید.

شاخص فرابورس هم با اُفت 202 واحد روی پله 20 هزار و 209 واحدی قرار گرفت. همچنین حجم معاملات امروز در فرابورس ایران به تعداد یک هزار و 780 میلیارد و به ارزش 617 میلیارد تومان رسید.

نماد‌های تاثیر گذار در شاخص کل بورس

نماد‌های کگل، شسپا و افق به ترتیب با 556.97، 212.66 و 47.85 واحد بیشترین تاثیر مثبت را به جای گذاشتند و نماد‌های فولاد، پارس و خودرو به ترتیب با 815.96، 795.43 و 778.97 واحد بیشترین تاثیر منفی را به جای گذاشتند.

نماد‌های تاثیرگذار در شاخص کل فرابورس

نماد‌های شرانل، توسن و ساروج به ترتیب با 5.57، 3.11 و 2.09 واحد بیشترین تاثیر مثبت را به جای گذاشتند و نماد‌های کگهر، آریا و زاگرس به ترتیب با 31.43، 29.63 و 20.26 واحد بیشترین تاثیر منفی را به جای گذاشتند.

برترین گروه صنعتی بورس

امروز خودرو بیشترین ارزش معامله را با مبلغ 449 میلیارد تومان به خود اختصاص داد. همچنین «خودرو»، «فلزات اساسی» و «فرآورده نفتی» در رتبه‌های بعدی ارزش معاملات قرار داشتند.

بیشترین افزایش و کاهش قیمت در بورس

سهام شرکت‌های فنورد، وآذر و غپاک بیشترین افزایش قیمت و سهام شرکت‌های خمحرکه، حناید و فرآور بیشترین کاهش قیمت را در بورس تهران تجربه کردند.

بیشترین افزایش و کاهش قیمت در فرابورس

سهام شرکت‌های تلیسه، زدشت و زقیام بیشترین افزایش قیمت و سهام شرکت وگستر، حسینا و کیمیا بیشترین کاهش قیمت را در فرابورس ایران تجربه کردند.

برترین عرضه و تقاضا در بورس

بیشترین تقاضای خرید سهام را شرکت‌های افران، همای و فردا و بیشترین عرضه فروش را نماد‌های همای، خگستر و فیروزا در بورس ایران داشتند.

برترین عرضه و تقاضا در فرابورس

بیشترین تقاضای خرید سهام را شرکت‌های اعتماد، ثبات و سپیدما بیشترین عرضه فروش را نماد‌های اعتماد 4، اعتماد و اوصتا در بورس ایران داشتند.

بیشترین ارزش و حجم معاملات سهام در بورس و فرابورس

نماد‌های کمند، کمند 4 و وکار 2 بیشترین ارزش معامله و نماد‌های شستا، وکار 2 و خودرو بیشترین حجم معامله را در بورس تهران تجربه کردند.

نماد‌های اراد 914، اراد 874 و اعتماد بیشترین ارزش معامله و نماد‌های دی، کرمان و حافرین بیشترین حجم معامله را در بورس تهران تجربه کردند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی بورس
پایان کار بورس در اولین روز هفته با اُفت بیش از 12 هزار واحد 2
پایان کار بورس در اولین روز هفته با اُفت بیش از 12 هزار واحد 3
پایان کار بورس در اولین روز هفته با اُفت بیش از 12 هزار واحد 4
پایان کار بورس در اولین روز هفته با اُفت بیش از 12 هزار واحد 5
پایان کار بورس در اولین روز هفته با اُفت بیش از 12 هزار واحد 6
پایان کار بورس در اولین روز هفته با اُفت بیش از 12 هزار واحد 7
پایان کار بورس در اولین روز هفته با اُفت بیش از 12 هزار واحد 8
پایان کار بورس در اولین روز هفته با اُفت بیش از 12 هزار واحد 9
پایان کار بورس در اولین روز هفته با اُفت بیش از 12 هزار واحد 10
پایان کار بورس در اولین روز هفته با اُفت بیش از 12 هزار واحد 11