چهارشنبه 7 آذر 1403

پایگاه های اورژانس استان همدان در ایام ارتحال امام راحل آماده باش هستند

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
پایگاه های اورژانس استان همدان در ایام ارتحال امام راحل آماده باش هستند

همدان - ایرنا - رییس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی استان همدان گفت: تمامی پایگاه های شهری، جاده ای و امداد هوایی اورژانس استان در ایام ارتحام امام خمینی (ره) به خصوص 14 خرداد در آماده باش کامل هستند.

«محمدرضا شکوهی» روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: برهمین اساس 65 پایگاه اورژانس استان شامل 24 پایگاه شهری و 40 پایگاه جاده ای به همراه یک پایگاه امداد هوایی با آماده باش کامل آماده ارائه خدمت و امداد رسانی در مواقع نیاز هستند ضمن اینکه اتوبوس آمبولانس ها و موتورلانس های اورژانس نیز در اماکن و خیابان های پرترافیک شهر مستقر خواهند شد.

وی اظهار داشت: در همین ارتباط چهار دستگاه آمبولانس اورژانس استان همدان با هشت نیروی امدادی در روز 14 خرداد و همزمان با سالگرد رحلت بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامیبه مرقد مطهر امام راحل اعزام می شوند.

رییس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی استان همدان در ادامه از اجرای تمرین (مانور) روز بدون آسایار و تاب‌آوری واحد ارتباطات و هدایت عملیات در برابر بحران خبر داد و گفت: پیشتر عملیات های اورژانس به صورت آنالوگ و تماس بیسیم بود و هر شهرستان یک مرکز 115 جداگانه داشت که با بهره گیری از سیستم های نوین تحت اتوماسیون یک مرکز متمرکز 115 در شهر همدان ایجاد و ماموریت ها از این محل فرماندهی و به صورت سیستمی، اعزام آمبولانس و نیرو به عملیات ها در هر یک از نقطه استان انجام می شود.

وی افزود: برای آمادگی واحد ارتباطات و هدایت عملیات اورژانس 115 استان همدان در زمان بروز مشکل برای سرور مرکزی، خرابکاری، حمله های سایبری و قطع ارتباطات، شنبه اول هر ماه با عنوان روز بدون سامانه آسایار تعیین شده و این مانور با دستور رییس مرکز و تحت نظارت رییس اداره ارتباطات و هدایت عملیات اورژانس 115 استان انجام می شود.

شکوهی ادامه داد: در سامانه آسایار پس از تماس مردمی، کارشناسان با استفاده از سامانه مربوطه، اطلاعات مددجو و محل حادثه را ثبت و با ارسال به واحد هدایت عملیات، نزدیک‌ترین پایگاه اورژانس به محل اعزام می‌شود.

رییس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی استان همدان افزود: پرسنل اعزام شده با استفاده از گوشی‌های هوشمند می‌توانند بهترین و نزدیک‌ترین مسیر را برای رسیدن به محل حادثه انتخاب کرده و بر بالین مددجو حاضر شوند.

دکتر شکوهی با عنوان اینکه رسیدگی به ماموریت ها با استفاده از شیوه اتوماسیون آسایار 115 بسیار سریع‌تر از سیستم آنالوگ و سنتی انجام می شود، گفت: مرحله ماموریت گیری، اعزام و رسیدگی با سیستم اتوماسیون 115 به صورت شبکه‌ای به اورژانس اعلام و فرایند حضور در محل حادثه بسیار سریع‌تر از سیستم کاغذی انجام می‌شود.

برچسب‌ها