چهارشنبه 1 مرداد 1404

پزشکیان: ما به کشور قطر حمله نکردیم / نیروهای ما آماده‌اند تا دوباره به عمق اسرائیل حمله کنند

وب‌گاه دنیای اقتصاد مشاهده در مرجع
پزشکیان: ما به کشور قطر حمله نکردیم / نیروهای ما آماده‌اند تا دوباره به عمق اسرائیل حمله کنند

رئیس جمهور ایران در مصاحبه با شبکه «الجزیره» گفت: «اسرائیل به دنبال تغییر، تجزیه و حذف ایران از طریق هرج و مرج و نابودی حکومت بود، اما شکست خورد».

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از فارس، مسعود پزشکیان، ریاست جمهوری اسلامی ایران بامداد چهارشنبه گفت: «ما برای هرگونه اقدام نظامی اسرائیل آماده‌ایم و نیروهای ما آماده‌اند تا دوباره به عمق اسرائیل حمله کنند».

پزشکیان در مصاحبه با شبکه «الجزیره» توضیح داد: «اسرائیل ضرباتی به ما وارد کرده است و ما با قدرت به عمق آن ضربه زده‌ایم، اما آنها تلفات خود را پنهان می‌کنند».

وی در ادامه اظهار داشت: «اسرائیل به دنبال تغییر، تجزیه و حذف ایران از طریق هرج و مرج و نابودی حکومت بود، اما شکست خورد».

بر این اساس، رئیس جمهور ادامه داد: «شکی نیست که نفوذهایی در کشور ما رخ داده است، اما عامل تعیین‌کننده در آن، فناوری آمریکایی و بهره‌برداری از قابلیت‌های آن بوده است».

پزشکیان با بیان اینکه ما جنگ نمی‌خواهیم اما به قطعی بودن آتش‌بس نیز تکیه نمی‌کنیم، تصریح کرد: «ولی با قدرت از خود دفاع خواهیم کرد. اسرائیل از هرگونه صحبتی درمورد موفقیت حملات موشکی ما جلوگیری می‌کند، اما درخواست آن برای توقف جنگ نشانگر چیزهای زیادی است».

الجزیره به نقل از وی گزارش داد: «ایران تسلیم نشده و نخواهد شد و این برای همه روشن است، اما ما به دیپلماسی و گفتگو اعتقاد داریم».

ریاست جمهوری اسلامی ایران خاطرنشان کرد: «کشورهای منطقه هرگز مانند دوران جنگ اخیر، چنین موضع حمایتی از ایران نگرفته‌اند. ما کاملاً آماده‌ایم تا مفهوم امنیت جمعی مشترک را با همسایگان عرب و سایر کشورهای منطقه تدوین کنیم».

پزشکیان ضمن اعلام مخالفت دوباره با داشتن سلاح هسته‌ای، تاکید کرد: «این موضع سیاسی، مذهبی، انسانی و راهبردی ما است. غنی‌سازی اورانیوم در خاک ما در آینده در چارچوب قوانین بین‌المللی ادامه خواهد یافت».

وی در ادامه مصاحبه با الجزیره توضیح داد: «هرگونه مذاکره در آینده باید مبتنی بر منطق برد - برد باشد و ما تهدیدها و دیکته‌ها را نمی‌پذیریم. [دونالد] ترامپ [رئیس جمهور آمریکا] می‌گوید ایران نباید سلاح هسته‌ای داشته باشد و ما نیز این را می‌پذیریم».

رئیس جمهور در این‌باره گفت: «گفتنِ اینکه برنامه هسته‌ای ما تمام شده، یک توهم است. قابلیت‌های هسته‌ای ما در ذهن دانشمندان ما است، نه در تأسیسات ما».

پزشکیان درباره عملیات انتقامی ایران علیه پایگاه آمریکایی «العدید» اظهار داشت: «ما به کشور قطر حمله نکردیم و نمی‌توانیم این کار را انجام دهیم. این کشور برادر ماست و مردم آن برادران ما هستند و ما از هر نظر از آنها حمایت می‌کنیم».

وی درباره این موضوع تصریح کرد: «ما کشور قطر یا قطری‌ها را هدف قرار ندادیم. بلکه به یک پایگاه آمریکایی که کشور ما را بمباران کرده بود حمله کردیم. من احساسات و موضع قطری‌ها را در مورد آنچه اتفاق افتاده درک می‌کنم و به همین دلیل است که با برادرم، امیر کشور قطر، تلفنی صحبت کردم».

ریاست جمهوری اسلامی ایران اضافه کرد: «تمام نیت ما نسبت به کشور قطر خوب، مثبت و برادرانه است و ما آماده‌ایم تا در هر زمینه‌ای که درخواست کند، به آنها کمک کنیم».

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.