پلیس ها بیمه تکمیلی میشوند
معاون نیروی انسانی فراجا اعلام کرده است که از دیماه سال جاری، کارکنان کادر فراجا قادر خواهند بود به عضویت در بیمه تکمیلی درمان به عنوان بیمههای اختیاری ملحق شوند.
سردار ابراهیم کریمی در توضیح جزئیات این خبر اظهار کرد که با توجه به افزایش هزینههای درمان، ایجاد بیمه تکمیلی به عنوان یکی از تقاضاهای کارکنان، به کاهش هزینههای درمانی کمک میکند و با خرید این خدمت، افراد قادر خواهند بود بخشی از هزینههای مربوط به بیماری خود را از طریق این بیمه دریافت کنند.
وی با بیان اینکه بیمه تکمیلی درمان در کنار بیمه پایه در پرداخت هزینههای درمانی به بیمار کمک کرده و به عنوان یک آیندهنگری محسوب میشود، افزود: بر اساس تدابیر سردار فرماندهی فراجا و با هدف ارتقاءروحیه خدمتی و افزایش رضایتمندی کارکنان و خانوادهها از دی ماه سالجاری زمینه عضویت کارکنان کادر فراجا در بیمه تکمیلی درمان در قالب بیمههای اختیاری فراهم خواهد شد.
کریمی اظهارکرد: خرید اختیاری بیمه تکمیلی این بستر را برای کارکنان فراهم خواهد کرد که در روزهای بیماری، فرد بیمار و خانواده وی تنها به فکر درمان باشند نه هزینههای درمان.
بیمه تکمیلی مناسب چه کسانی است؟
برای استفاده از بیمه در محل کلینیک درمانی و استفاده آنی از بیمه تکمیلی لازم است که به مراکز طرف قرارداد با بیمه مذکور مراجعه کنید. با دادن کد ملی و معرفی نامه از خدمات لازم بهرهمند خواهید شد. اگر مجبور شدید در مراکزی که طرف قرارداد نیستند مراجعه داشته باشید، لازم است که بصورت فرانشیزی از بیمه استفاده کنید. فرانشیز به این صورت است که باید در محل هزینه درمان را از جیب خودتان پرداخت کنید و بعد از اینکه رسید پرداخت را از مسئول حسابداری دریافت کردید به یکی از شعب بیمهگذار بروید و با ارایه شماره حساب و مدارک لازم منتظر باز پرداخت هزینه درمانی تان باشید.
کسانی که هزینه درمانی طولانی دارند برای جبران هزینههای بیمه درمانی خود ناچار هستند که بیمه تکمیلی درمان را داشته باشند.
افرادی که خیلی مراجعه به پزشک ندارند، سالیانه در نهایت یک چکاپ خون و سونوگرافی انجام میدهند. در نتیجه به نظر اقتصادی نیست اما از آنجایی که حادثه هیچ گاه خبر نمیدهد و هزینه های دارو و درمان بسیار سنگین و غیر قابل پیشبینی است، داشتن بیمه تکمیلی برای اکثریت افراد محبوب است. کارشناسان بیمه معتقدند که در طول یک سال شما نیازمند رفتن به دندانپزشکی و انجام آزمایشات چکابهای روتینهای هستید. بنابراین بیمه تکمیلی با توجه به هزینهها لازم است.
در حقیقت خرید بیمه تکمیلی یک آینده نگری در روزهای سلامتی برای روزهای بیماری است. پس اگر به سلامتی خود فکر میکنید، باید به فکر بیمه هم باشید. چرا که بیمه تکمیلی میتواند یک ضامن برای شما باشد. بر اساس گزارش قبلی گسترش نیوز، شرایط بیمه تکمیلی بستگی مستقیم به نوع بیمه دارد.
نحوه دریافت هزینه
برای دریافت هزینههای پاراکلینیکی بیمهگذار باید کپی جواب را به همراه دستور پزشک معالج مربوطه به ادارهی بیمه ارائه کند. یکی از نکاتی که حتماً باید در نظر داشته باشید ارائهی کپی جواب است و نه اصل جواب! زیرا ادارهی بیمه مدارکی را که برای دریافت هزینه ارائه دادهاید به شما عودت نخواهد داد و به همین منظور بهتر است در هنگام ارائهی اسناد، به جای اصل جواب کپی آن را به اداره بیمه ارائه کنید.
شرایط سنی برای بیمه تکمیلی انفرادی و گروهی دارای محدودیت است. محدودیت به این صورت است که برای افراد بالای 60 سال این محدودیت بیشتر است. شرکتهای بیمه شرایط مختلفی دارند که بر حسب سن افراد متغییر است و ثابت نیست.
افراد بالای 60 سال باید یکسری از آزمایشات و معاینات را زیر نظر پزشک معتمد انجام دهند تا قرارداد با آنها منعقد گردد. بیشتر شرکتهای بیمه افراد بالای 70 سال را بیمه نمیکنند. در بیمههای تکمیلی گروهی بالای 1000 نفر محدودیتی برای سن بیمه شدگان وجود ندارد. در بیمههای تکمیلی گروهی کمتر از 1000 نفر، شرایط سنی برای افراد بالای 60 سال اعمال میشود. یعنی افراد بالای 60 سال برای استفاده از بیمه تکمیلی باید حق بیمه بیشتری پرداخت کنند. در غیر این صورت برای آنها بیمه صادر نمیشود. بیمه گذار اصلی هم باید حداقل 18 سال سن داشته باشد. بیمهگذاری که میخواهد فرزندان خود را بیمه کند باید این نکته را بداند که فرزندان پسر مجرد تا زمان تمام شدن تحصیل و مشمول شدن برای سربازی میتوانند بیمه شوند و در غیر این صورت تا سن 18 سالگی. فرزندان دختر هم تا زمان ازدواج یا اشتغال به کار میتوانند از بیمه تکمیلی استفاده کنند. اگر بیمه شده اصلی در زمان بیمه نامه فوت کند، پوشش بیمه تکمیلی برای خانواده او ادامه پیدا میکند. البته در صورتی که حق بیمه خود را پرداخت نمایند.
حوزه تعهدات این بیمه ها چیست؟
در بیمه تکمیلی یک سری تعهدات و همچنین پوششهایی در نظر گرفته شده است اما ماهیت این پوششها با هم فرق میکنند. تعهدات بیمه تکمیلی شامل جبران هزینههای بستری، جراحی، شیمی درمانی، رادیوتراپی، آنژیوگرافی قلب، انواع سنگشکن در بیمارستان و مراکز جراحی محدود و Day Careجبران هزینههای اعمال جراحیهای مهم مربوط به سرطان، مغز، اعصاب مرکزی و نخاع (به استثنای دیسک ستون فقرات)، گامانایف، قلب، پیوند ریه، کبد، کلیه و مغز استخوان جبران هزینههای زایمان اعم از طبیعی و سزارین هزینههای پاراکلینیکی (اقدامهای تشخیصی که برای سنجش میزان پیشرفت یا بهبود بیماری و اطمینان از احیای سلامتی بیمار انجام میشود) شامل هزینههای سونوگرافی، ماموگرافی، انواع اسکن و آندوسکوپی، MRI، اکوکاردیوگرافی، استرس اکو و دانسیتومتری، تست ورزش، تست آلرژی و... میشود.