پنج‌شنبه 30 مرداد 1404

پهپاد «باور 5» هدف خود را منهدم کرد + فیلم

وب‌گاه اقتصاد نیوز مشاهده در مرجع
پهپاد «باور 5» هدف خود را منهدم کرد + فیلم

اقتصادنیوز: پهپاد انهدامی و دوربرد «باور 5» با طی مسافت 400 کیلومتری، توانست با موفقیت هدف تعیین شده خود را مورد اصابت قرار داده و منهدم کند.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از جماران، در ادامه اجرای مراحل اصلی و عملیاتی رزمایش موشکی اقتدار پایدار 1404 نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران، عملیات انهدام هدف از پیش تعیین شده توسط پهپاد انهدامی «باور 5» در منطقه عمومی رزمایش در محدوده شمال اقیانوس هند و دریای عمان با موفقیت اجرا شد.

در این مرحله از رزمایش، پهپاد انهدامی و دوربرد «باور 5» با طی مسافت 400 کیلومتری، توانست با موفقیت هدف تعیین شده خود را مورد اصابت قرار داده و منهدم کند.

پهپاد انهدامی «باور 5» یک پهپاد هوشمند و انهدامی است که با پرواز از روی عرشه یگان‌های شناور و پرتابه‌ها، قابلیت انهدام اهداف در ساحل و اهداف شناور در دریا را دارد.

همچنین بخوانید ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید