پوتین صدر اعظم آلمان را شاکی کرد
پوتین که همواره به تحسین آثار کانتف فیلسوف آلمانی و نقل قول از او مشهور بوده این بار مورد انتقاد شدید صدراعطم آلمان قرار گرفت.
اولاف شولتز، صدر اعظم آلمان در سیصدمین زادروز امانوئل کانت، فیلسوف برجسته آلمانی، ولادیمیر پوتین، رییس جمهور روسیه را بابت نقل قول از این فیلسوف آلمان مورد انتقاد قرار داد.
شولتز در مراسمی در آکادمی علون برلین - براندنبرگ، گفت: پوتین کوچکترین حقی برای نقل قول از کانت ندارد؛ با این حال، رژیم پوتین تقریبا به هر قیمتی، همچنان به سرقت از کانت و آثارش ادامه میدهد!
به ادعای شولتز، نقش روسیه در جنگ اوکراین، با آموزههای بنیادی کانت در تناقض است. وی به گفته کانت درباره مداخله کشورها در امور سایر کشورها اشاره و از تصمیم کییف برای عدم مشارکت در مذاکرات صلح با مسکو حمایت کرد. صدر اعظم آلمان مدعی شد که به باور کانت، معاهدههای اجباری راه دستیابی به «صلح دائمی» نخواهد بود.
خبر مرتبط دیدار مهم پوتین و علیاف / اعلام موضع روسیه درباره مسائل امنیتی قفقاز جنوبیرئیسجمهوری روسیه در دیدار با همتای آذربایجانی خود، مسائل امنیتی قفقاز جنوبی را «بسیار حساس» خواند.
پوتین همواره به تحسین آثار کانت و نقل قول از او مشهور بوده است و حتی در سال 2013 پیشنهاد داد که باید نمادی رسمی از این فیلسوف در منطقه کالینینگراد ساخته شود.
رییس جمهور روسیه ژانویه امسال در جریان دیدار با دانشجویان دانشگاه کالینینگراد، کانت را «یکی از بزرگترین متفکران دوران خود و عصر امروز» توصیف کرد و گفت که دعوت او از همه برای «زندگی با تکیه بر ذکاوت شخصی» همچنان بعد از سالهای متمادی، موضوعیت دارد.
وی گفته بود: هر کشور باید با عقل سلیم و ذکاوت خود برای بقای خود تلاش کند. این بدان معنا نیست که به منافع سایرین اهمیتی نمیدهیم اما هرگز اجازه نخواهیم داد که منافع روسیه نادیده انگاشته شود. در برخی کشورها، بین همسایگان ما، این نظریه فراموش شده است. خیلیها به دیگران تکیه میکنند که البته تبعات خوبی برای آنها نخواهد داشت.
دولت منطقه کالینینگراد در پاسخ به اظهارات شولتز اعلام کرد که هیچکس به اندازه روسیه برای «زنده نگه داشتن نام این فیلسوف بزرگ و آموزههایش تلاش نکرده است.»
کانت در سال 1724 در کونیگسبرگ (کالینینگراد امروزی) متولد شد که به پادشاهی پروس متعلق بود و بعدها به بخشی از قلمرو امپراطوری روسیه بدل شد. این فیلسوف مطرح به واسطه آثارش در حوزه اخلاق، زیباییشناسی و فلسفه شناخت هستی مشهور است و یکی از پایههای فلسفه کلاسیک آلمان به شمار میرود.
--> اخبار مرتبط- آلمان برای مذاکره با پوتین شرط تعیین کرد
- سفر جیمز باندی پوتین با زیردریایی + فیلم
- هشدار بورل درباره حمله اسرائیل به رفح / پیامدهای فاجعهباری خواهد داشت
- زمان برگزاری مراسم تحلیف پوتین
- واکنش چین به اتهام فعالیتهای جاسوسی در آلمان
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.