پیام تسلیت رئیس بنیاد شهید در پی شهادت 3 مأمور ناجا در کرمان
![پیام تسلیت رئیس بنیاد شهید در پی شهادت 3 مأمور ناجا در کرمان](https://img9.irna.ir/d/r2/2021/11/19/4/169209601.jpg?ts=1637326243357)
تهران - ایرنا - معاون رئیس جمهوری و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با صدور پیامی ضمن تسلیت شهادت سه تن از برادران عزیز، دلیر و غیور نیروی انتظامی حین انجام مأموریت در کرمان، برای آن شهدای معزز علو درجات مسألت کرد.
به گزارش ایرنا از «ایثار»، در متن پیام سید امیرحسین قاضیزاده هاشمی که روز جمعه انتشار یافته آمده است: شهادت سه تن از برادران عزیز، دلیر و غیور نیروی انتظامی کشورمان شهید مهدی توسنگ، شهید احسان شیرخانی و شهید امیر حسین خدادادی حین انجام مأموریت در کرمان موجب تأثر و تألم گردید. وی افزود: شهدای گرانقدری که با تعهد و ایستادگی در جهت دفاع از خاک میهن اسلامی و حفظ امنیت کشور و پاسداری و حراست از مرزهای آن در درگیری با اشرار و کوردلان از جان خویش گذشتند و با نثار خون خویش بار دگر سرود استقامت، عزت و بیداری این ملت را سرودند.
قاضی زاده هاشمی تصریح کرد: اینجانب ضمن عرض تسلیت به خانوادههای معزز این شهدای والامقام و ابراز همدردی با آنان، برای آن شهدای معزز علو درجات و برای تمامی بازماندگان صبر جمیل و اجر جزیل مسألت مینمایم. روحشان شاد و یادشان گرامی باد.
به گزارش ایرنا، سه مامور نیروی انتظامی 25 و 26 آبان ماه در نتیجه درگیری با اشرار مسلح در دشت «سمسور» واقع در مرز استان کرمان با سیستان و بلوچستان به مقام رفیع شهادت نائل شدند.
*س_برچسبها_س*