چهارشنبه 7 آذر 1403

چه شد که دامادسالاری توسط تقبیح گران احیا شد؟

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
چه شد که دامادسالاری توسط تقبیح گران احیا شد؟

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: چه شد که دامادسالاری و خویشاوندسالاری که تقبیح می‌شود توسط تقبیح گران احیا شده است.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، روح الله حضرت پور عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس در نشست علنی صبح امروز (یکشنبه، 23 آبان ماه) مجلس شورای اسلامی در نطق میان دستور خود با بیان اینکه باید به مردم بازگردیم و طبق خواسته آن‌ها عمل کنیم، گفت: متأسفانه برخی تصمیمات و مواضع ما با خواسته مردم متضاد شده و مسئولان کم کاری می‌کنند که باید از این ملت عذرخواهی کنیم.

نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی در ادامه با بیان اینکه متأسفانه نظرات مردم شنیده نمی‌شود، اظهار کرد: مردم از افزایش تنش‌ها با جهان کلافه هستند و یک عقیده همواره تبلیغ می‌شود و هر کس خلاف آن را بگوید مورد هجمه قرار گرفته و به طور طبیعی این وضع مردم را خشمگین کرده و حتی مراجع عالیقدر که حرف مردم را می‌زنند مورد هجمه قرار می‌گیرند.

وی در ادامه با بیان اینکه مردم می‌خواهند از حق زندگی بهره برده و عدالت را تجربه کنند، یادآور شد: من نمی‌دانم در فردای آخرین شب انتخابات چه شد؟ گویا خیلی از استاندارد‌های سیاسی کشور عوض شده چرا که صداوسیما از دلار 28 هزار تومانی حرفی به میان نیاورد. نمی‌دانم چرا گرانی‌های افسارگسیخته رسانه‌ای نشده و دیگر بورس دغدغه ملی نیست. چه شد که دامادسالاری و خویشاوندسالاری که تقبیح می‌شود توسط تقبیح گران احیا شده است.

حضرت پور در ادامه با بیان اینکه مذاکره با جهان که از نظر برخی امری ضد ملی بود امروز با جدیت دنبال می‌شود، عنوان کرد: هر کسی می‌تواند مشکلات را حل کند ما نیز در کنار او هستیم البته دیگر هیچ یک از این سوال و جواب‌ها برای ملت رنج کشیده ارزشی ندارد و اگر می‌توانید در عمل به داد مردم برسید در غیر این صورت، تحول اساسی در سیستم کشورداری را آغاز کنید.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم در ادامه آمار خروج نخبگان و ثروت از کشور را فاجعه آمیز دانست و افزود: با مردم چه کرده ایم که سرمایه‌های خود را صرف خرید ملک در سایر کشور‌ها می‌کنند؟ ما با عزت ایرانیان چه کرده ایم؟ این دولت و آن دولت برای مردم تفاوتی ندارد. شعله‌های بحران اقتصادی 4 گوشه معیشت و زندگی مردم را به آتش کشیده و مردم اعتمادی به مسئولان ندارند و حتی می‌گویند زمانی که وعده و قولی از مسئولان می‌شنویم دلهره بیشتری می‌گیریم چرا که در کمترین مدت خلاف آن اتفاق می‌افتد.

وی ادامه داد: نمونه بارز آن گرانی خودرو بود که وزیر صمت وعده کاهش قیمت‌ها را داد، ولی در عمل چه شد؟ در همین دو سه ماه اخیر بسیاری از کالا‌های اساسی باز هم گران‌تر شده است و همین چند روز قیمت‌های اعلامی برای 25 کالای اساسی مردم را شوکه کرده است.

حضرت پور اضافه کرد: یک میلیون و 200 هزار تن سیب تولیدی و هزاران تن محصولات کشاورزی در خاک زرخیز منطقه ما تولید می‌شود، اما امروز قیمت آب از قیمت محصولات بیشتر است. نزدیک هزار کیلومتر مرز بین المللی داریم، اما در بن بست ارتباطات جهانی رنج می‌بریم.

عضو مجمع نمایندگان استان آذربایجان غربی ادامه داد: بزرگ‌ترین معادن کشور از جمله طلا از دل خاک استان من بیرون کشیده می‌شود، اما هنوز فقیر مانده ایم و از این درآمدزایی‌ها برای کشور چیزی جز سونامی سرطان‌ها عاید ما نمی‌شود. همچنان که دو دهه است برای احیای دریاچه ارومیه وعده سرخرمن انتخاباتی سرلوحه شده است، با دشنه به جان این نگین آذربایجان افتاده و نمک آن را نیز به یغما می‌برند.

وی در ادامه با بیان اینکه سهم چندانی از منابع کشور نداریم و از این ناعدالتی شکایت خود را نزد رهبری معظم می‌بریم، عنوان کرد: چرا اقشار ضعیف جامعه باید تقاص تورم‌ها را پرداخت کنند. تصمیمات کارشناسی نشده، کشاورزان و دامداران را کلافه کرده و فقط میانگین هزینه علوفه هر رأس گوسفند در سال بیش از 4 میلیون و 300 هزار تومان است، آن وقت با چه منطقی این گوسفند زنده را کیلویی 62 هزار تومان قیمت گذاری کرده اید.

حضرت پور در ادامه با بیان اینکه تورم با دستوری کردن و فشار به کشاورز و دامدار کنترل نمی‌شود و این تدبیر نیست، گفت: بار مالی افزایش قیمت سفره مردم نباید به روستایی تحمیل شود. امروز ساده‌ترین مسائل کشور به دلیل سوءمدیریت بر زمین مانده و ما برای سرک کشیدن به حریم خصوصی مردم به دنبال مصوبه هستیم و به بهانه صیانت، سرعت اینترنت را محدود و پهنای باند را کم کرده و تعطیلی کسب و کار‌های اینترنتی را منجر می‌شویم.