چین از همه مسافران ورودی به کشور آزمایش کرونا می گیرد
پکن - ایرنا - در پی افزایش شمار مسافران ورودی مبتلا به کرونا به چین، این کشور از آزمایش همه مسافران اعم از چینی و خارجی در بدو ورود به فرودگاه های سراسر کشور خبر داده است.
کمیسیون ملی بهداشت چین امروز سه شنبه گزارش کرد که در 24 ساعت گذشته 74 نفر از مسافرانی که وارد چین شده اند به کرونا مبتلا بوده اند که بالاترین رقم مسافران ورودی بیمار به کشور از 20 روز پیش است.
شمار مسافران ورودی مبتلا به کرونا در چین حالا بر اساس آمار این نهاد بهداشتی به 427 نفر و شمار کل مبتلایان کرونا در کشور نیز به 81 هزار و 171 نفر رسیده است همزمان گزارش شده است 3 هزار و 227 نفر هم فوت کرده اند.
در پکن پایتخت چین نیز سختگیری ها افزایش یافته است بیشتر پروازهای بین المللی این شهر به شهرهای دیگر منتقل شده است بر اساس گزارش سازمان هواپیمایی چین، از روز گذشته / دوشنبه / همه پروازهای خارجی به شهر پکن به 12 شهر دیگر از جمله تیان جین، شی جیا جوانگ، تایی یوان و هوهات منتقل شده است.
پکن همچنین از انجام آزمایش کرونا برای همه مسافرانی که علایم بیماری یا سابقه بیماری های مشابه داشته باشند، خبر داده است بر این اساس از بامداد فردا چهارشنبه همه کسانی که از هر کشور دیگری وارد پکن شوند باید باید تحت قرنطینه متمرکز و انجام آزمایش تست تشخیص اسید نوکلئیک قرار گیرند و همه هزینه ها نیز به عهده مسافران است.
فرودگاه بین المللی پکن محور حمل و نقل هوایی بین المللی چین است و هر هفته حدود 200 پرواز خارجی از 33 کشور جهان از جمله آمریکا، کره جنوبی، فرانسه، آلمان، اسپانیا و غیره پذیرش می کند که در حال حاضر این گذرگاه با خطر بی سابقه احتمال ورود کرونا روبرو است.
در شهر گوانگ جو در جنوب چین اعلام شده است همه مسافرانی که از کشورهای دیگر وارد این شهر می شوند به غیر از مسافران ماکائو، تایوان و هنگ کنگ باید مورد آزمایش قرار گیرند.
استان جه جیانگ در شرق چین و در همسایگی شانگهای هم اعلام کرده است همه مسافرانی که از دیگر کشورها وارد استان می شوند باید برای 14 روز قرنطینه شوند.
در همین حال سازمان بهداشت جهانی از اینکه در خلال تنها 4 روز نزدیک به 100 هزار نفر دیگر در سراسر جهان به کرونا مبتلا شده اند بشدت ابراز نگرانی کرده است.
این سازمان می گوید که در 67 روز نخست شیوع کرونا در چین، نزدیک به 100 هزار نفر مبتلا شدند در مدت 11 روز بعدی هم 100 هزار نفر دیگر بیمار شدند اما اکنون در عرض چهار روز 100 هزار تن به شمار مبتلایان اضافه شده است سازمان بهداشت جهانی از تسریع سرایت بیماری ابراز نگرانی کرده اما به کشورها هم هشدار داده است باید مراقب استفاده و تجویز داروها باشند تا بیهوده به مردم امید داده نشود.
*س_برچسبها_س* *س_پرونده خبری_س*