کاخ سفید
کاخ سفید
سخنگوی وزارت خارجه در پیامی توئیتری نوشت: اگر کاخ سفید تصمیمش را بگیرد، توافق کاملا در دسترس است. ایران برای توافق آماده است، اما تا ابد منتظر نمیماند.
سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان اعلام کرد: اگر کاخ سفید تصمیمش را بگیرد، توافق کاملا در دسترس است، ایران برای توافق آماده است، اما تا ابد منتظر نمیماند.
سخنگوی وزارت خارجه به اظهارات سخنگوی وزارت خارجه آمریکا که تهدید کرده بود در صورت سختگیری تهران، واشنگتن آماده کنار کشیدن از مذاکرات است، واکنش نشان داد.
سخنگوی وزارت امور خارجه نوشت: اگر کاخ سفید تصمیمش را بگیرد، توافق کاملا در دسترس است. ایران برای توافق آماده است، اما تا ابد منتظر نمیماند.
رئیسجمهور آمریکا به آمادهباش نیروهای بازدارنده هستهای روسیه واکنش نشان داد.
شبکه اجتماعی فیسبوک محدودیتهایی را برای دسترسی به صفحات «راشاتودی» و «اسپوتنیک» در اروپا اعلام کرد.
سخنگوی وزارت خارجه به اظهارات سخنگوی وزارت خارجه آمریکا که تهدید کرده بود در صورت سختگیری تهران، واشنگتن آماده کنار کشیدن از مذاکرات است، واکنش نشان داد.
سخنگوی کاخ سفید در خصوص آماده باش نیروهای بازدارنده هستهای روسیه گفت: ما معتقدیم که چنین لفاظیهای "تحریک آمیزی" در مورد سلاحهای هستهای خطرناک است و خطرات اشتباه محاسباتی را افزایش میدهد لذا باید از آن اجتناب شود و ما از آن چشم پوشی نخواهیم کرد.
اگر کاخ سفید تصمیمش را بگیرد، توافق کاملا در دسترس است. ایران برای توافق آماده است، اما تا ابد منتظر نمیماند.
دولت بایدن امیدوار است پیشرفت در مذاکرات وین حاصل شود.
تهران - ایرنا - سخنگوی وزارت امور خارجه در پاسخ به اظهارات همتای آمریکایی خود که تهدید کرده بود در صورت سختگیری تهران، واشنگتن آماده کنار کشیدن از مذاکرات است، نوشت: ایران برای توافق آماده است اما تا ابد منتظر نمیماند.
اقتصادنیوز: طرفهای مقابل در مذاکرات وین امشب مواضع خود درباره روند مذاکرات وین را اعلام کردند؛ مواضعی که امیدوارکننده به نظر می رسد.
سخنگوی کاخ سفید تاکید کرد که علیرغم افزایش تنشها میان روسیه و غرب، مسکو همچنان بخشی از مذاکرات وین بر سر احیای برجام باقی خواهد ماند.
دیوید مالپاس، رئیس بانک جهانی هشدار داد که حمله روسیه به اوکراین پیامدهای مالی بدی برای کل اقتصاد جهانی از جمله روسیه خواهد داشت اما گفت امیدهایی نیز در آن وجود دارد. مالپاس با حضور در شبکه سی بی اس عنوان کرد که حمله به اوکراین بر روبل روسیه و به نوبه خود بر مردم روسیه تاثیر میگذارد.