سه‌شنبه 6 مرداد 1405

کارآفرینان جهادگران خط‌مقدم عرصه اقتصادی هستند

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
کارآفرینان جهادگران خط‌مقدم عرصه اقتصادی هستند

اهواز - ایرنا - معاون توسعه مدیریت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه کارآفرینان جهادگران خط مقدم عرصه‌های اقتصادی هستند گفت: مسوولان باید از تلاشگران و کارآفرینان حمایت کنند زیرا در این شرایط سخت اقتصادی به دنبال ایجاد اشتغال هستند.

غلامرضا پناه روز یکشنبه در نشست هم اندیشی با شرکای اجتماعی استان خوزستان افزود: تحقق شعار اقتصاد مقاومتی تنها با همکاری سه جانبه جامعه کارفرمایی، کارگری و مسوولان محقق می‌شود. وی افزود: مسوولان مربوطه باید به کارآفرینان همانند مدیران کل دستگاه ها احترام بگذارند زیرا نقش این قشر از جامعه در ایجاد اشتغال و توسعه اقتصادی بسیار است. پناه گفت: روز گذشته در شهرستان های آبادان و اندیمشک چند طرح به بهره برداری رسید که آورده برخی از آنها به صورت کامل از خود کارآفرینان بود و در چند طرح دیگر نیز کارآفرینان حدود 60 درصد سرمایه اولیه آورده اند.

وی با بیان اینکه با طرح های بهرهبرداری شده در این 2 شهرستان حدود 700 نفر مشغول به کار شده اند افزود: امروز برای ایجاد هر شغل در کشور سه هزار و 500 میلیارد ریال سرمایه نیاز است اما با تقویت کارآفرینان می‌توان به ایجاد اشتغال بیشتر و رونق تولید کمک کرد.

پناه، در بخشی دیگر درخصوص نقش تشکل‌های کارگری بیان کرد: در گذشته کارفرمایان تمایلی به ایجاد تشکل‌های کارگری نداشتندو بین آنها رقابت وجود داشت اما امروز جامعه کارگری پیگیر حل مشکلات کارگاه‌ها و کارخانه‌ها است.

وی ادامه داد: شرایط سخت اقتصادی ناشی از تحریم ها، مزیت هایی مانند ایجاد همبستگی را در کشور ایجاد کرده است؛ در طول چهل سال گذشته از سد مشکلات بسیاری عبور کردهایم و به طور قطع با وحدت از پس مشکلات فعلی نیز برخواهیم آمد.

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: خوزستان یکی از استان های مهم و پیشرو در حوزه کشاورزی، نفت و گاز است و می تواند یک استان الگو و پیشگام در حوزه ایجاد اشتغال باشد.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان نیز در حاشیه این نشست در جمع خبرنگاران گفت: حدود چهار هزار و 800 تعاونی فعال در خوزستان وجود دارد، و انتظار داریم دستگاه‌های دولتی و خصوصی برای ارتقا و گسترش این تعاونی‌ها همکاری کنند. ارسلان غمگین افزود: طرح جامع سامانه روابط کار از طریق وزارتخانه به استان ها ابلاغ شده که مطابق آن کارفرمایان و کارگران بیمه شده باید در این سامانه ثبت نام کنند. وی بیان کرد: ثبت نام در این سامانه سبب کاهش اطاله دادرسی و رسیدگی سریعتر به شکایت کارگری و کارفرما می شود. در این نشست که حجت الاسلام و المسلمین سید محمد نبی موسوی فرد نماینده ولی فقیه در خوزستان نیز حضور داشت، ابلاغ مدیرکلی ارسلان غمگین توسط معاون توسعه مدیریت و منابع وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به وی اعطا شد.

*س_برچسب‌ها_س*