یک‌شنبه 19 اسفند 1403

کارگروه بازی‌های آسیایی در استان اردبیل تشکیل می‌شود

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
کارگروه بازی‌های آسیایی در استان اردبیل تشکیل می‌شود

اردبیل - ایرنا - مدیرکل ورزش و جوانان اردبیل از تشکیل کارگروه بازی‌های آسیایی با هدف افزایش تعداد ورزشکاران اردبیلی عضو تیم ملی شرکت کننده در این بازی‌ها خبر داد.

سجاد انوشیروانی روز جمعه در نشست با روسای هیات‌های زیرگروه توسعه ورزش قهرمانی استان اردبیل گفت: باتوجه به ظرفیت حوزه قهرمانی در استان کارگروه بازی های آسیایی دراستان به زودی تشکیل می‌شود و هیات‌های ورزشی می بایست نسبت به شناسایی و معرفی قهرمانان ورزشی برای حضور در مسابقات ملی و بین المللی و جهانی اهتمام داشته باشند.

او با بیان اینکه همه باهم تلاش می کنیم ورزش استان را در مسیرتوسعه و اعتلا قرار دهیم افزود: همه باید به دنبال مرتفع کردن مسیر توسعه ورزش استان باشیم و این کار با اتحاد اتفاق می‌افتد.

وی اضافه کرد: باتوجه به پایین بودن سرانه ورزش استان، باید به دنبال توسعه زیرساخت های ورزش باشیم و به این موضوع با تعصب نگاه کرده و کارها ازحالت سنتی در امده و روزآمد شود.

انوشیروانی با اشاره به اینکه ورزش استان باید آسیب‌شناسی شود و به صورت عملی توسعه یابد، اظهار کرد: هیات های ورزشی دربعد قهرمانی باید برنامه مدون و سالانه داشته باشند تا اداره کل بتواند دراین زمینه برنامه‌های مناسبی تدوین کند.

مدیرکل ورزش و جوانان استان اردبیل با بیان اینکه هیات‌های ورزشی باید نسبت به فعال‌سازی رشته‌های ورزشی درشهرستان اهتمام داشته باشند، گفت: رشته‌هایی که پتانسیل میزبانی رقابت‌های مختلف دارند می‌توان با میزبانی هم به توسعه ورزش و هم اقتصاد استان کمک کرد.

نادر پیران رئیس گروه ورزش قهرمانی اداره کل ورزش و جوانان استان اردبیل هم در این جلسه گفت: در سال های اخیر المپیاد ورزشی در استان با 37 رشته ورزشی برگزار می‌شد که امسال این تعداد به 24 رشته کاهش یافته است.

وی بیان کرد: اصلی‌ترین هدف المپیاد ورود به المپیک بوده و برای همین امسال تمامی رشته‌های همگانی درالمپیاد حذف شده است.

او افزود: هیات ها متاسفانه تقویم ورزشی را در سال‌های اخیر جدی نگرفتته اند ولی انتظار است که امسال تقویم ورزشی خود را تدوین و با پشتکار برای توسعه و پیشرفت هیات و ورزشکاران خود تلاش کنند.

وی بیان کرد: درحال حاضر هشت هیات ورزشی استان به صورت سرپرستی هدایت میشود که تلاش می شود هرچه سریع تر ساماندهی شود.

*س_برچسب‌ها_س*