یک‌شنبه 30 دی 1403

کاهش چشمگیر تصادفات جاده ای و مصرف سوخت با احداث پروژه های بزرگراهی

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
کاهش چشمگیر تصادفات جاده ای و مصرف سوخت با احداث پروژه های بزرگراهی

معاون وزیر راه وشهرسازی گفت: با احداث و تکمیل پروژه های بزرگراهی و آزاد راهی شاهد کاهش چشمگیر تصادفات جاده ای و مصرف سوخت خواهیم بود.

خیراله خادمی گفت: افزایش ایمنی جاده ها و کاهش تصادفات با احداث بزرگراه ها و تفکیک خطوط و ایجاد جاده های دو طرفه را شاهد خواهیم بود به طوری که طبق ارزیابی های صورت. گرفته میزان تصادفات با احداث بزرگراه ها به زیر 80 درصد رسیده است

به گفته مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیر بناهای حمل و نقل کشور، کاهش چشم گیر مصرف سوخت و افزایش ایمنی و جلوگیری از اتلاف وقت از مهم ترین مزایای احداث بزرگراه و آزاد راه است که روز گذشته با افتتاح چندین پروژه بزرگراهی دراستان خوزستان شاهد اجرایی شدن آن هستیم.

او می گوید: روز گذشته یکی از مهم ترین محورهای ریلی در خوزستان بهره برداری شد و با توجه به آنکه استان خوزستان از لحاظ ظرفیت یک استان شاخص دربخش حمل ونقل، بنادر بزرگ و است که در حوزه حمل و نقل رتبه سوم در کشور و در بخش مسافر رنبه پنجم را دارد بنابراین از نظر حمل ونقلی این استان برای وزارت راه وشهرسازی بسیار حائز اهمیت است

خادمی از افتتاح 44.5 کیلومتر از بزرگراه های استان خوزستان با حضور وزیر راه و شهرسازی خبر داد و گفت: استان خوزستان به عنوان یکی از قطب های اقتصادی کشور از اهمیت جغرافیایی، صنعتی و ترانزیتی بالایی برخوردار است و قرار گرفتن آن در محل اتصال کریدورهای بزرگراهی غرب و نوار ساحلی جنوب کشور، نشان دهنده اهمیت تکمیل و توسعه هرچه سریع تر راه های این استان به سمت مرکز و استان های ترانزیتی کشور است.

معاون وزیر راه و شهرسازی توسعه شریان های مواصلاتی مناطق کم برخوردار را از مهمترین برنامه های تکمیل زیرساخت های حمل و نقل کشور اعلام کرد و گفت:5 پروژه بزرگراهی در استان خوزستان به ارزش بیش از 55 هزار میلیارد ریال به بهره برداری رسید تا ضمن افزایش ایمنی و رفع نقاط حادثه خیز، روان سازی شبکه حمل و نقل در این استان تحقق یابد.

خادمی با اشاره به افتتاح 15 کیلومتر از محور رامهرمز - بهبهان - خیرآباد به ارزش روز 1500 میلیارد ریال گفت: این محور 175 کیلومتر است و عملیات چهار بانده کردن مسیر با اولویت بندی در حال اجرا است. این بزرگراه مسیر ارتباطی استان خوزستان با استان های کهگیلویه و بویر احمد و فارس است و از نظر ترانزیت کالا و مسافر از اهمیت بالایی برخوردار است.

او ادامه داد: افتتاح 8.5 کیلومتر از باند دوم محور نمره یک - هفتگل - باغملک به ارزش روز 2100 میلیارد ریال به عنوان یکی از شریان های اصلی ارتباط استان خوزستان با مرکز کشور و استان چهارمحال و بختیاری است و با توجه به اهمیت این محور اصلاح هندسی و افزایش ظرفیت آن از اولویت های توسعه راه های استان محسوب می شود. معاون وزیر راه و شهرسازی در ادامه عملیات تکمیلی پروژه قلعه تل - بارانگرد به طول 7 کیلومتر، کنارگذر رامهرمز و راه های طرفین به طول 7 کیلومتر و بخشی از محور دارخوین - شادگان به طول 7 کیلومتر را از دیگر پروژه هایی اعلام کرد که امروز به بهره برداری رسید.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی