چهارشنبه 17 بهمن 1403

کاهش 18 درصدی آب سدها نسبت به سال قبل

وب‌گاه مشرق نیوز مشاهده در مرجع
کاهش 18 درصدی آب سدها نسبت به سال قبل

آمار دفتر اطلاعات و داده‌های آب کشور نشان می‌دهد، با گذشت 23 روز از سال آبی (1402-1401) میزان کل حجم آب در مخازن سدهای کشور حدود 18.32 میلیارد مترمکعب بوده است.

به گزارش مشرق، مدیرکل دفتر اطلاعات و داده‌های آب کشور با اعلام این خبر افزود: بررسی وضعیت ورودی سدهای کشور نشان می‌دهد که ورودی به مخازن در سال آبی جاری به 600 میلیون مترمکعب رسیده که نسبت به مدت مشابه سال آبی گذشته 18 درصد کاهش دارد.

فیروز قاسم زاده گفت: میزان پرشدگی سد زاینده‌رود در استان اصفهان، سدهای استان تهران، سدهای استان خوزستان و سدهای حوضه آبریز دریاچه ارومیه در شرایط فعلی به ترتیب حدود 12 درصد، 19 درصد، 44 درصد و 30 درصد است.

شایان ذکر است با توجه به پیش‌بینی هواشناسی مبنی بر کم بارشی فصل پاییز 1401 و به تبع آن کاهش ورودی‌ها به مخازن سدها، صرفه‌جویی در مصرف آب ضروری است.