کشف بیش از 100 اسلحه در یک استان

فرمانده انتظامی البرز اعلام کرد: با تلاش ماموران انتظامی، 147 قبضه سلاح گرم در سال جاری در مناطق مختلف این استان کشف و ضبط شد.
سردار عباسعلی محمدیان، فرمانده انتظامی البرز اعلام کرد: با تلاش ماموران انتظامی، 147 قبضه سلاح گرم در سال جاری در مناطق مختلف این استان کشف و ضبط شد.
به گزارش عرشه آنلاین، سردار محمدیان روز شنبه اظهار داشت: در این مدت بیش از 7 هزار عدد فشنگ نیز کشف و 170 نفر دستگیر و تحویل مراجع قضایی شدند.
وی اضافه کرد: از ابتدای امسال تاکنون یش از 12 هزار و 350 کیلوگرم انواع مواد مخدر در البرز کشف شده و 366 قاچاقچی عمده مواد مخدر نیز دستگیر شده اند.
وی خاطرنشان کرد: همچنین طی این مدت 3 هزار و 350 توزیع کننده مواد مخدر دستگیر و 8 هزار و 570 معتاد جمع آوری شدند.
سردار محمدیان دربخش دیگری ازسخنان خود در حوزه فضای مجازی و مبارزه با جرائم سایبری اشاره کرد وگفت: در این حوزه پلیس فتا البرز 31 هزار کانال وصفحه مجازی غیرمجاز که اقدام به انتشار مطالب غیراخلاقی مسدود کرده و باند هایی که بیش از 98 هزار کارت بانکی شهروندان را کپی کرده بودند، دستگیر کرده است.
وی با اشاره به اتفاقات اخیر و ایجاد اغتشاش از سوی دشمنان انقلاب و کشور گفت: از آغاز جوسازی های صورت گرفته از سوی رسانه های معاند پلیس به صورت شبانه روزی پایه کارآمد وسعی کرد اغتشاشات و تجمعات صورت گرفته را با کمترین خسارت کنترل کند./ رکنا
هم اکنون دیگران می خوانند-
روایت متفاوت و غم انگیز یک دستگیرشده در اعتراضات اخیر
-
اطلاعیه بهشت زهرا درباره جواز دفن «نیکا شاکرمی»
-
جزییات یک تنبیه در مدرسه | دانشآموز تنبیهشده: نمیخواهم مانند «مهسا امینی» شوم
-
پخش تصویر زن برهنه در صداوسیما! / تصویر و فیلم
-
مدارک لازم برای تعویض شناسنامه قدیمی + تعرفه خدمات
-
گزارش صداوسیما از واکنش مردم به بدل رهبری! | فیلم
بیشتر بخوانید
