سه‌شنبه 23 بهمن 1403

کشف بیش از 278 میلیارد ریال کالای احتکاری

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
کشف بیش از 278 میلیارد ریال کالای احتکاری

تهران - ایرنا - رئیس پلیس امنیت اقتصادی ناجا از کشف بیش از 278 میلیارد ریال انواع کالای احتکاری طی دو هفته گذشته در کشور خبر داد.

به گزارش ایرنا از پایگاه خبری پلیس، سردار محمدرضا مقیمی در تشریح جزییات این خبر اظهار داشت: در راستای اجرای منویات حضرت آیت الله العظمی امام خامنه ای (مدظله العالی) مقام معظم رهبری مبنی بر پشتیبانی و حمایت از تولید داخلی و حقوق مصرف کنندگان، کارآگاهان این پلیس با پیش بینی و پیشگیری، مقابله با احتکار انواع کالاهای اساسی را طی دو هفته گذشته، در دستور کار قرار دادند.

وی افزود: کارآگاهان پلیس امنیت اقتصادی با اشراف اطلاعاتی، دانش پلیسی و تلاش های جهادی مضاعف محل دپو کالاهای احتکاری را که سودجویان با هدف اخلال در نظام عرضه و تقاضا و دستیابی به سود نامشروع بیشتر را داشتند، شناسایی کردند.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی ناجا تصریح کرد: با انجام هماهنگی های لازم قضائی و تشکیل تیم های مشترک متشکل از کارآگاهان پلیس امنیت اقتصادی، ماموران اداره تعزیرات حکومتی و کارشناسان سازمان صمت از انبارها و محل های مورد نظر بازدید و در بازرسی از آنها تعداد قابل توجهی انواع کالای قاچاق از قبیل لاستیک خودروهای سبک و سنگین، انواع لوازم خانگی و ابزارآلات ساختمانی به همراه روغن صنعتی را کشف و انبار های مذکور را پلمب کردند.

سردار مقیمی با بیان اینکه کارشناسان ارزش کالاهای مکشوفه را بیش از 278 میلیارد ریال برآورد کردند، ادامه داد: متهمان پس از تشکیل و تکمیل پرونده، برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضائی معرفی شدند.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی ناجا گفت: هدف نهایی پلیس امنیت اقتصادی از مقابله و مبارزه با انواع جرایم اقتصادی، کمک به اقتصاد، آرامش و خصوصا امنیت اقتصادی جامعه حمایت از تولیدات داخلی، آسایش و آرامش شهروندان بوده و کارآگاهان این پلیس به صورت مستمر با به کارگیری توان عملیاتی خود در تامین نظم و امنیت اقتصادی شهروندان تلاش می‌کنند و در این راستا لازم است شهروندان نیز همچنان همکاری خود با پلیس را حفظ کرده و هرگونه موارد مشکوک را از طریق فوریت های پلیسی 110 اطلاع دهند.

*س_برچسب‌ها_س*