کشف بیش از 350 میلیارد ریال تجهیزات آرایشگاهی قاچاق در پایتخت

رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ از کشف بیش از 195 هزار قلم تجهیزات آرایشگاهی قاچاق خبر داد.
سرهنگ هدایت بهرامی درباره کشف 350 میلیارد تجهیزات آرایشگاهی قاچاق در پایتخت اظهار داشت: مأموران با انجام اقدامات فنی و موفق به کشف دو انبار دپوی کالای قاچاق در محدوده باقر شهر شدند.
وی افزود: در بررسیهای به عمل آمده مشخص شد، مقادیری کالای خارجی قاچاق مربوط به یک نفر در دو انبار در آدرس در باقرشهر تخلیه و دپو گردیده که از کرمانشاه را به این مکان منتقل و سپس به وسیله وانت به بازار ارسال مینماید.
سرهنگ بهرامی در ادامه تصریح کرد: مأموران با هماهنگی قضائی در بازرسی از محلهای مذکور مقادیر قابل توجهی انواع تجهیزات آرایشگاهی قاچاق، شامل: تعداد 190 هزار و 450 عدد موی مصنوعی، سه هزار و 660 عدد صورتک انسان با موی مصنوعی، 444 عدد برس مو، یک هزار و 280 عدد سه پایه فلزی صورتک خارجی را کشف کردند.
این مقام پلیسی بابیان اینکه کارشناسان مربوطه ارزش ریالی اموال کشف شده را بیش از 350 میلیارد ریال اعلام کردهاند، و از هموطنان درخواست کرد: در صورت مشاهده هر گونه جرایم اقتصادی، موضوع را بلافاصله از طریق سامانه تلفنی 110 به پلیس اطلاع دهند.
باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی حوادث و انتظامی