کشف 3.5 میلیون ماسک طی 36 ساعت گذشته
سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی از کشف 3.5 میلیون ماسک طی 36 ساعت گذشته در تهران خبر داد.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، سید یاسر رایگانی در نشستی خبری اظهار کرد: در تهران انبارهای 3.5 میلیون ماسک در 36 ساعت گذشته با همکاری سازمان اطلاعات سپاه تهران بزرگ و گشتهای تعزیرات کشف شده که یک میلیون ماسک در اختیار دانشگاههای علوم پزشکی شهید بهشتی، ایران و تهران و 2میلیون در اختیار هیات امنای ارزی وزارت بهداشت قرار گرفته است.
سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی گفت 500 هزار ماسک نیز در یکی دو روز گذشته کشف شد که در اختیار سه دانشگاه قرار دادیم و توزیع آن را شروع کردند.
وی گفت: 250 کارتن بزرگ دستکش یکبار مصرف در کرمانشاه کشف شده و احتکار این اقلام بهداشتی برخلاف سایر احتکارها را متاسفانه در اغلب شهرهای کوچک و بزرگ داریم.
رایگانی خاطرنشان کرد: ظرفیت تولید 2میلیون ماسک در کشور داریم و ضمن اینکه از امروز اجازه واردات به واردکنندگان داده شده است.
وی افزود: قیمت 410 و 510 برای ماسک فیلتردار و غیرفیلتردار مبناست و به غیر از آن، تخلف است و با آن به اشد برخورد می شود. همچنین با همکاری دادستانها به عنوان اخلال در نظام سلامت کشور با آنها برخورد می شود.
223229
کد خبر 1357083