جمعه 24 مرداد 1404

کیش میزبان همایش طوفان الاقصی

وب‌گاه دنیای اقتصاد مشاهده در مرجع
کیش میزبان همایش طوفان الاقصی

همایش طوفان الاقصی، محور مقاومت و شهید سلیمانی توسط منطقه آزاد کیش، کمیته حمایت از انقلاب اسلامی مردم فلسطین نهاد ریاست جمهوری و اتحادیه نوجوانان و جوانان مخالف اشغالگری در جزیره کیش برگزار شد.

دنیای اقتصاد - کیش: آیت الله محمد حسن اختری رییس کمیته حمایت از انقلاب اسلامی مردم فلسطین نهاد ریاست جمهوری در این همایش اظهار داشت: ایستادگی و استقامت مردم فلسطین و غزه در طوفان الاقصی تاریخی و ستودنی است و از نظر عملیات و حرکت مبارزاتی بهترین، شجاعانه ترین و دلاورانه ترین عملیات را به نمایش گذاشتندو بزرگ ترین ضربه را به رژیم صهیونیستی وارد کردند به طوریکه بیش از 1000 نفر از نظامیان رژیم صهیونیستی و بیش از 250 فرمانده بلندپایه آنها به هلاک رسیدند و بیش از 800 تانک منهدم شد.

وی افزود: به دلیل اینکه فلسطینیان دفاع می کنند دفاع از نظر دینی قابل قبول است و کسانی که در این راه شهید شوند به دلیل دفاع شهید هستند که از نظر فقهای اسلام اعم از شیعه و سنی، دفاع را مشروع و قانونی می دانند.

صلاح فحص، نماینده جنبش امل لبنان نیز در این همایش گفت: اسرائیل به دنبال ایجاد یک غده سرطانی در منطقه بود طوفان الاقصی توطئه عادی سازی را از بین برد و رژیم صهیونیستی حداقل تا 3 سال نخواهد توانست با هیچ کشوری عادی سازی روابط کنند.

وی افزود: طوفان الاقصی قبل از اینکه اسرائیل ضربه بزند به این رژیم ضربه زد زیرا آنها تصمیم گرفته بودند فلسطینی ها را به سمت صحرای سینا و مصر بفرستند. وی تاکید کرد: به غیر از مقاومت هیچ راهی برای پیروزی نهایی فلسطین وجود ندارد. ابونور نماینده حزب فضیلت عراق نیز گفت: طوفان الاقصی برای آزادسازی یک تکه زمین نیست بلکه آزادسازی انسان است. وی افزود: طوفان الاقصی توجه جهانیان را جلب کرده است تا این بحران به پایان خود نزدیک شود.

--> اخبار مرتبط