گنبدکاووس به بیمارستان جدید احتیاج دارد
گنبدکاووس - ایرنا - ساخت بیمارستان 400 تختخوابی گنبدکاووس به دلیل افزایش مراجعهکنندگان و فرسودگی مراکز درمانی موجود، یکی از مطالبات قدیمی مردم این شهرستان است که با وجود تصویب در سفر سال 97 رییس جمهوری به گلستان، هنوز به مرحله اجرا نرسیده و در مراحل پیش از اجرا و تهیه زمین قرار دارد.
از مجموع جمعیت یک میلیون و 900 هزار نفری گلستان حدود نیمی از آن در هفت شهرستان گنبدکاووس، آزادشهر، رامیان، مینودشت، گالیکش، کلاله و مراوه تپه در شرق استان سکونت دارند که بخش قابل توجهی از این جمعیت برای بهره مندی از خدمات درمانی به گنبدکاووس مراجعه میکنند.
گنبدکاووس با حدود 400 هزار نفر جمعیت دارای چهار بیمارستان دولتی، 2 بیمارستان خصوصی و یک بیمارستان نیمه دولتی متعلق به سازمان تامین اجتماعی است که این مراکز درمانی جوابگوی حجم بالای مراجعهکنندگان نبوده و ضرورت تسریع در ساخت بیمارستان 400 تختخوابی، جدی تر از همیشه است.
مدیران گنبدکاووس از سالها قبل بدلیل فرسودگی بیمارستانهای این شهرستان و حجم بالای مراجعه کنندگان، وعده ساخت بیمارستان 800 تختخوابی را داده بودند.
رسول صلاحی مدیر وقت شبکه بهداشت و درمان سابق گنبدکاووس 20 خرداد 95 در نشست با خبرنگاران گفته بود: احداث این بیمارستان 800 تختخوابی گنبدکاووس مصوب وزارت بهداشت و درمان است که مراحل انتخاب زمین و جانمایی آن در حال انجام بوده و پس از تایید دانشگاه علوم پزشکی، عملیات ساخت آن آغاز میشود.
همچنین عبدالقدیر کریمی فرماندار گنبدکاووس 22 شهریور سال 96 در نشست با بانوان پزشک این شهر گفته بود: تحویل زمین 40 هکتاری برای احداث بیمارستان 800 تختخوابی این شهرستان مراحل نهایی را میگذراند و بزودی عملیات اجرایی آن آغاز میشود.
پس از گذشت چند سال از وعدههای مسوولان، در سفر سال 97 رییس جمهوری به گلستان، موافقت اصولی با ساخت بیمارستانی 400 تختخوابی گنبدکاووس صادر شد که از آن سال تاکنون به دلیل مشکل تامین زمین عملیات اجرایی آن آغاز نشده است.
دکتر فرهاد بدیعی رییس شبکه بهداشت و درمان گنبدکاووس در این پیوند روز شنبه به خبرنگار ایرنا گفت: از 10 سال قبل به دلیل استهلاک بیمارستانهای شهرستان، پیگیری برای ساخت یک بیمارستان 800 تختخوابی آغاز گردید که در سفر رییس جمهوری به استان و بعد از بازدید کارشناسان وزارت بهداشت مجوز راه اندازی بیمارستان 400 تختخوابی صادر شد که از آن زمان تاکنون در مرحله تهیه زمین قرار داریم.
وی اظهار داشت: تلاش می کنیم با پیگیری مسوولان و نماینده مردم گنبد در مجلس شورای اسلامی زمین مناسب در محدوده کمربندی و مجموعه سوارکاری شهرستان که از نظر رعایت پدافند غیر عامل محلی مناسب است تهیه و عملیات ساخت بیمارستان را آغاز کنیم.
رییس شبکه بهداشت و درمان گنبدکاووس ادامه داد: بیمارستانهای این شهرستان با ظرفیت بالغ بر 775 تخت به دلیل قدمت بالا و فرسودگی، پاسخگوی جمعیت بیش از 900 هزار نفری شرق استان نیست و به طور قطع ساخت بیمارستان 400 تختخوابی و تجهیز آن به امکانات مناسب کمک خوبی به حوزه درمان منطقه خواهد بود.
فرماندار گنبدکاووس هم به ایرنا گفت: با توجه به فرسودگی بیمارستانها، این شهرستان نیاز مبرم به ساخت حداقل 2 بیمارستان 400 تختخوابی دارد که مجوز احداث یکی از آنها در سفر اواخر سال 97 ریاست جمهوری به استان صادر شد.
عبدالقدیر کریمی افزود: هم اکنون پیگیر تهیه زمین از اراضی متعلق به دانشگاه گنبد به مقدار تقریبی 20 هکتار هستیم که نامه نگاری برای در اختیار گرفتن این زمین با استانداری گلستان و وزارتخانههای علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی انجام شد.
وی تاکید کرد: در صورت تامین این زمین، علاوه بر احداث بیمارستان 400 تختخوابی، دانشکده پزشکی هم در این محل ساخته خواهد شد.
*س_برچسبها_س*