پنج‌شنبه 11 تیر 1405

یاری رساندن به مردم مظلوم قدس وظیفه‌ای همگانی است

خبرگزاری ایسنا مشاهده در مرجع
یاری رساندن به مردم مظلوم قدس وظیفه‌ای همگانی است

استاندار کردستان ضمن تبریک روز قدس به مردم شریف کردستان اعلام کرد که بر همگان واجب است از هر روش ممکن به یاری مردم ستمدیده فلسطین و قبله‌گاه اول مسلمانان بشتابند.

بهمن مرادنیا، استاندار کردستان در پیامی با بیان اینکه ابتکار رهبر کبیر انقلاب در نامگذاری آخرین جمعه ماه مبارک رمضان به عنوان روز قدس، سرآغازی بر مبارزه با ظلم و استکبار ستیزی در سراسر عالم است اظهار کرد که دفاع از مظلومین جهان و حمایت همه جانبه از آرمان ملت فلسطین و قدس شریف از اصول و بنیان‌های اصلی انقلاب اسلامی به شمار می‌رود و بر همگان واجب است از هر روش ممکن به یاری مردم ستمدیده فلسطین و قبله‌گاه اول مسلمانان بشتابند. متن کامل پیام استاندار کردستان به شرح زیر است:

نامگذاری آخرین جمعه ماه مبارک رمضان توسط بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی (ره) به روزی تاریخی در دفاع از مستضعفین و مبارزه با ظلم و استکبار ستیزی در سراسر عالم تبدیل شده است، تا این روز به نمایش وحدت و یکپارچگی جهان اسلام در برابر رژیم غاصب صهیونیستی تبدیل شود.

دفاع از مظلومین جهان و حمایت همه جانبه از آرمان ملت فلسطین و قدس شریف از اصول و بنیان‌های اصلی انقلاب اسلامی به شمار می‌رود و بر همگان واجب است از هر روش ممکن به یاری مردم ستمدیده فلسطین و قبله‌گاه اول مسلمانان بشتابند.

با توجه به اینکه به دلیل شیوع بیماری کرونا امکان تجمع و حضور پرشور و گسترده مردم در راهپیمایی میسر نیست اما می توان با روش های دیگر و بهرهگیری از فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی همبستگی و همدلی خود را با آن مردم مظلوم ابراز داشت.

اینجانب ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات مردم متدین و روزه‌دار استان کردستان، از خداوند منان سلامتی همگان و رهایی قدس شریف را از چنگال دژخیمان صهیونیست طلب می نمایم. بهمن مرادنیا