یاسوج
یاسوج
یاسوج - ایرنا - هر ساله با رو به گرمی نهادن هوا در استان کهگیلویه و بویراحمد معروف به سرزمین رودخانه های خروشان شاهد کوک شدن ساز غرق شدگی های گاه و بی گاه و به دنبال آن ناله های زنان و مادرانی هستیم که عزیزانشان را بر اثر غرق شدگی در برکه ها و رودخانه ها از دست می دهند.
در شرایطی که در چند سال گذشته گره های ترافیکی سبب کلافگی شهروندان شده است و طراحی و ساخت بیمارستان های درمانی بدون جانمایی پارکینگ سبب افزایش مشکلات برای شهروندان شده است.
وزارت امور اقتصادی و دارایی طی اطلاعیهای از گام دوم انتشار صورتهای مالی حسابرسی شده 132 شرکت بخش عمومی کشور در سامانه کدال خبر داد.
تهران - ایرنا - وزارت امور اقتصادی و دارایی طی اطلاعیهای از گام دوم انتشار صورتهای مالی حسابرسی شده 132 شرکت بخش عمومی کشور در سامانه کدال خبر داد.
کارگران شهرداری یاسوج به دلیل معوق شدن 5 ماهه حقوق خود، جلوی استانداری کهگیلویه و بویراحمدمطالبه گری کردند.
رئیس اداره مخابرات سی سخت از اجرای فیبر نوری پشتیبان در شهر سی سخت جهت بهبود ارتباطات این شهر خبر داد.
مسئول مرکز حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس سپاه فتح از رونمایی تابلوی بلوار سردار شهید عبدالله نجفی فرمانده گردان کهگیلویه و بویراحمدی در عملیات بیتالمقدس خبر داد.
تهران - ایرنا - سالهای نه چندان دور، اعلام تعطیلی به دلیل آلودگی هوا مرسوم نبود اما اکنون هر روز شهروندان نه تنها در کلانشهرها بلکه در شهرهای کوچک هم با هر دم و بازدم میتوانند حس کنند که امروز وضعیت هوا از روز گذشته بهتر یا بدتر است و منتظر یک تعطیلی تلخ باشند.
وجود زباله و پسماندهای بجامنده از مسافران و گردشگران در مناطق زیبا و تفریحی سرزمین زاگرس و پایتخت طبیعت همانند زخمی کاری بر تن این دیار مانده است.
امیرعباس آسمند از اجرای 76 عنوان برنامه و 447 ریز برنامه به مناسبت سالروز آزادسازی خرمشهر در نقاط مختلف استان خبر داد.
نشست نشست شورای فنی کهگیلویه و بویراحمد صبح امروز در سالن معاونت عمرانی استانداری برگزار شد تا روند مجوزات، استاندارد مصالح و همچنین مشکلات زیست محیطی کارخانه های شن و ماسه بررسی شود.
شرکت امداد خودرو سایپا جهت تکمیل کادر فنی خود امدادگر و خدمت رسان می پذیرد.
حضور سگ های وارد در مرکز شهر یاسوج مشاهده شد تا شاید اقدامی اثر گذار برای جمع آوری سگ های ولگرد مشاهده شود.
نماز عبادی - سیاسی و دشمن شکن جمعه درکهگیلویه و بویراحمد این هفته نیز با حضور مردم ولایتمدار کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد.
رزمایش بزرگ بیت المقدس با هدف بالابردن آمادگی بسیجیان و ادارات و نهادهای خدمات رسان در شهر یاسوج برگزار شد.
سردار خرم دل با اشاره به اینکه ارز 4200 تومانی سبب رانت و سواستفاده عده ای در کشور شد گفت: دولت خدمت گذار در حال جراحی اقتصادی و استفاده از ظرفیت های مغفول مانده است.