شنبه 7 شهریور 1405

یکهزار و 500 تن میوه نوروزی در استان مرکزی آماده توزیع است

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
یکهزار و 500 تن میوه نوروزی در استان مرکزی آماده توزیع است

اراک - ایرنا - سرپرست سازمان صمت استان مرکزی گفت: یک هزار و 500 تن میوه نوروزی در این استان آماده توزیع است و از دوشنبه هفته جاری توزیع آن از طریق 100 غرفه در استان آغاز می‌شود.

«جواد حسنی» روز یکشنبه در جمع خبرنگاران، افزود: یک‌هزار تن پرتقال و 500 تن سیب به ترتیب به قیمت هرکیلوگرم 55 هزار و 70هزار ریال برای مصرف نوروزی مردم تهیه و ذخیره شده است.

وی اظهارداشت: با توجه به شیوع ویروس کرونا و جاوگیری از ازدحام جمعیت تعداد غرفه‌ها در شهرستان‌های مختلف نسبت به نوروز پارسال افزایش یافته و سهمیه میوه نوروزی ویژه کارکنان ادارات نیز با هدف جلوگیری از شلوغی محل‌های عرضه پیش‌بینی شده است. سرپرست سازمان صمت استان مرکزی گفت: میوه نوروزی استان مرکزی از اصفهان و مازندران وبا رعایت نکات بهداشتی تهیه شده و مردم نیز هنگام مصرف باید موارد بهداشتی و ضدعفونی مجدد را انجام دهند. 70 هزار واحد صنفی در نقاط مختلف استان مرکزی فعالیت می‌کنند.

*س_برچسب‌ها_س*