یک قلاده پوزپلنگ در سمنان تلف شد

یک قلاه یوزپلنگ در 110 کیلومتری شاهرود و جاده میامی - سبزوار، 200 متر مانده به کاروانسرای میاندشت در جاده ترانزیتی تهران - مشهد تلف شد.
یک قلاده یوزپلنگ آسیایی روز یکشنبه بر اثر تصادف یک دستگاه خودرو در جاده میامی - سبزوار، محدوده استان سمنان تلف شد.
این حادثه ساعتی پیش در حدود 110 کیلومتری شاهرود و جاده میامی - سبزوار، 200 متر مانده به کاروانسرای میاندشت در جاده ترانزیتی تهران - مشهد رخ داد.
برخی منابع محلی و دوستداران محیط زیست که در محل حادثه حضور یافته بودند به خبرنگار ایرنا گفتند که یوزپلنگ تلف شده در حادثه امروز ماده و حامله بوده است، اما بهرامعلی ظاهری مدیرکل حفاظت محیطزیست استان سمنان بدون تایید یا تکذیت این موضوع گفت که باید به محل حادثه مراجعه و پس از بررسی دقیق موضوع، اطلاعات تکمیلی را ارایه کند.
سال گذشته در ساعت 20:45 روز جمعه چهاردهم مرداد با دریافت خبری مبنی بر تصادف یک قلاده توله یوزپلنگ آسیایی با خودرو، عوامل اجرایی پارک ملی توران و اداره حفاظت محیط زیست میامی به محل حادثه که در فاصله 15 کیلومتری خارج از منطقه حفاظت شده توران (مناطق آزاد میامی) در حد فاصل سه راهی زیدر تا کاروانسرای میان دشت (محدوده کال تاغی) واقع است، اعزام شدند که پس از گشت و بررسی موضوع، خبر واصله مورد تائید قرار گرفت که به دلیل شدت آسیب ناشی از تصادف امکان تعیین جنسیت ممکن نبود.
--> اخبار مرتبطبخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.