یک‌شنبه 4 آذر 1403

یک پسر 8 ساله رقیب اینشتین می شود! + عکس

وب‌گاه اقتصاد نیوز مشاهده در مرجع
یک پسر 8 ساله رقیب اینشتین می شود! + عکس

ریشی پراسانا یکی از جوان‌ترین اعضای «منسا اینترنشنال»(Mensa International)، قدیمی‌ترین و معتبرترین انجمن برای افراد با ضریب هوشی بالا است.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا، یک کودک اعجوبه هندی به نام ریشی شیو پراسانا، پسر هشت ساله‌ای از بنگلور هند، به تازگی جایزه معتبر Pradhan Mantri Rashtriya Bal Puraskar را برای نوآوری‌هایش به عنوان یک توسعه دهنده برنامه اندروید دریافت کرده است.

ریشی نه تنها یک توسعه‌دهنده اپلیکیشن، یک نویسنده و یک فعال در یوتیوب است، بلکه پسری با بهره هوشی 180 است که بالاتر از آلبرت اینشتین قرار می‌گیرد.

ریشی پراسانا یکی از جوان‌ترین اعضای «منسا اینترنشنال»(Mensa International)، قدیمی‌ترین و معتبرترین انجمن برای افراد با ضریب هوشی بالا است.

وی همچنین فیلم‌های آموزشی علمی را می‌سازد و منتشر می‌کند.

یک نابغه در حال نوآوری

سفر ریشی از ابتدای کودکی آغاز شد، زمانی که معلمانش در مهدکودک به هوش و درک بالا و مهارت‌های شناختی او پی بردند. ریشی در سه سالگی درباره منظومه شمسی، سیاره‌ها و کیهان صحبت می‌کرد و در پنج سالگی، کدنویسی را یاد گرفته بود.

ریشی تاکنون سه اپلیکیشن موبایلی از جمله برنامه «تست هوش»(IQ test app) برای کودکان، برنامه کشورهای جهان (Countries of the World) و برنامه کمک کووید بنگلور (Covid Helpline Bangalore) توسعه داده است. او همچنین دو کتاب نوشته است و در حال کار بر روی یک کتاب جدید از مجموعه خود است.

ریشی تاکنون با رئیس جمهور و نخست وزیر هند دیدار کرده است. وی به رسانه ایندین اکسپرس گفت: نخست وزیر از من در مورد برنامه‌هایی که طراحی کرده‌ام و کاربرد آنها پرسید. من به طور خلاصه در مورد برنامه‌ها برای او توضیح دادم و همچنین از او برای اجرای ایده‌ها و نوآوری‌ها کمک خواستم و او پاسخ مثبت داد.

اسمریتی ایرانی، وزیر اتحادیه توسعه زنان و کودکان پس از اطلاع از علاقه زیاد ریشی به پاستا، به او لقب مرد پاستایی (Pastaman) داده است.

ریشی در سن پنج سالگی از سطح IQ خود مطلع شد، اما تا آن زمان نیز شروع به انجام بسیاری از کارها کرده بود. او معتقد است که هرکسی توانایی‌هایی دارد و باید توانایی‌های خود را بدون نگرانی در مورد چیز دیگری کشف کند. به اعتقاد وی، تشویق، کلید باز کردن کامل پتانسیل است.

چالش‌های بزرگ کردن کودکی با ضریب هوشی 180

در حالی که ریشی به خاطر دستاوردهایش مورد ستایش قرار می‌گیرد، سطح هوشی او برای والدینش یک چالش بوده است. برخلاف پیشنهادهایی که برای رفتن او به کلاس‌های بالاتر داده شده است، والدینش یک دوران کودکی طبیعی را برای او در اولویت قرار داده‌اند و معتقدند تعامل او با هم‌سن‌هایش بسیار مهم است.

پراسانا کومار، پدر ریشی می‌گوید: او بسیار فعال است و رسیدن به سطح هوش او برای ما چالش برانگیز است. به ما گفته شده است که او را در هر کاری که انجام می‌دهد تشویق کنیم و همین کار را انجام می‌دهیم. ما سعی می‌کنیم او را در کارها درگیر کنیم و اطمینان حاصل کنیم که منحرف نمی‌شود. تعامل با بچه‌های گروه سنی خودش به عنوان همکلاسی برای او بسیار مهم است.

دستاوردهای ریشی در چنین سن کمی واقعاً قابل توجه است و الهام بخش تمام کودکان و بزرگسالان است. او ثابت کرده است که هوش و خلاقیت حد و مرزی ندارد و هرکسی می‌تواند با تشویق و حمایت به آرزوهای خود برسد.

از آنجایی که ریشی به ایجاد موج در دنیای فناوری و الهام بخشیدن به دیگران با درخشش خود ادامه می‌دهد، جهان مشتاقانه منتظر کارهای بعدی است که او انجام خواهد داد.

همچنین بخوانید
یک پسر 8 ساله رقیب اینشتین می شود! + عکس 2