112 هزار ماسک و دستکش قاچاق در قصرشیرین کشف شد
ایرنا - کرمانشاه - فرمانده انتظامی استان کرمانشاه از کشف 112 هزار ماسک و دستکش قاچاق به ارزش هفت میلیارد ریال در شهرستان قصرشیرین خبر داد.
سردار "علی اکبر جاویدان" روز پنجشنبه به خبرنگار ایرنا گفت: ماموران پلیس امنیت اقتصادی مستقر در مرز پرویزخان حین گشتزنی به یک دستگاه تریلی که در حال انتقال بار به یک کامیون عراقی بود مشکوک شدند.
وی ادامه داد: ماموران در بازرسی های انجام داده موفق به کشف 74 هزار عدد ماسک و 38 هزار عدد دستکش قاچاق شدند.
سردار جاویدان ارزش محموله قاچاق کشف شده را طبق نظر کارشناسان هفت میلیارد ریال عنوان کرد.
فرمانده انتظامی استان کرمانشاه همچنین از دستگیری یک نفر در این رابطه و معرفی وی به دستگاه قضائی جهت صدور حکم لازم خبر داد.
وی در پایان مبارزه با پدیده قاچاق را از مهمترین برنامه های پلیس برشمرد و از افزایش 20 درصدی پرونده های متشکله در این خصوص نسبت به سال گذشته خبر داد.
استان کرمانشاه با 371 کیلومتر مرز مشترک با کشور عراق دارای 2 مرز رسمی پرویزخان و خسروی در شهرستان قصرشیرین و چهار بازارچه مرزی است.
*س_برچسبها_س*