12 نانوایی در همدان پلمب شد
همدان - ایرنا - مدیر سلامت محیط و کار معاونت بهداشتی علوم پزشکی استان همدان گفت: 12 نانوایی این استان به علت رعایت نکردن شیوه نامه های بهداشتی در یک هفته گذشته پلمب شد.
لیدا رفعتی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: 69 واحد متخلف در یک هفته گذشته پلمب شده که شامل 10 سوپرمارکت و خواربارفروشی، 12 نانوایی، 2 فروشگاه زنجیره ای و 45 مورد نیز سایر اماکن و مراکز است
وی اضافه کرد: همچنین در این مدت زمان متصدیان 997 واحد متخلف به علت بیتوجهی به شیوه نامههای بهداشتی به مرجع قضایی معرفی و برای آنها اخطاریه صادر شد.
مدیر سلامت محیط و کار معاونت بهداشتی علوم پزشکی استان همدان اظهار داشت: بیشترین میزان تخلف بهداشتی در این مدت مربوط به سوپرمارکت و خوار بارفروشی با صدور 261 مورد اخطاریه، نانوایی ها با 78 مورد، رستوران 18 مورد و بانک ها 15 مورد اخطاریه بوده است.
رفعتی بیان کرد: از 33 هزار و 603 واحد صنفی و مراکز فعال در این استان 6 هزار و 77 مورد در یک هفته گذشته بازرسی شدند که از این تعداد 83 درصد بهداشت فردی را رعایت کرده بودند.
وی اضافه کرد: کمترین میزان رعایت بهداشت فردی مربوط به جایگاه های سوخت با 78 درصد است و از 60 مورد بازرسی صورت گرفته از جایگاه های سوخت استان همدان متصدیان 47 جایگاه به بهداشت فردی توجه کرده بودند.
مدیر سلامت محیط و کار معاونت بهداشتی علوم پزشکی همدان اظهار داشت: 83 درصد خدمات دهندگان و متصدیان مراکز عمومی همچنین مراجعان به این مراکز از ماسک استفاده کردند که کمترین میزان مربوط به مطب ها با 71 درصد و کارگاه ها و صنایع کوچک با 76 درصد بوده است.
رفعتی اظهار داشت: در 19 درصد واحدها و مراکز عمومی فاصله گذاری اجتماعی رعایت نشده بود که به ترتیب مطب ها، پایانه، آرامستان، داروخانه ها، بیمارستان و مراکز جراحی محدود، نانوایی ها و دفاتر پیشخوان کمترین توجه را به این مولفه ها داشتند و میزان توجه به فاصله گذاری فیزیکی در این مراکز زیر 80 درصد بوده است.
وی گفت: مجهز بودن اماکن عمومی به سیستم تهویه هوای مناسب ضروری است و چهارهزار و 972 واحد معادل 82 درصد به این سیستم مجهز بودند.
وی با بیان اینکه وضعیت مطب ها در این باره مطلوب نیست ادامه داد: 66 درصد مطب پزشکان به تهویه هوا مجهز است همچنین 71 درصد پایانه های مسافربری و 74 درصد رستوارن ها به این دستگاه مجهز هستند.
*س_برچسبها_س*