دوشنبه 15 بهمن 1403

12 هزار بیمار کرونایی در بیمارستان‌های تامین اجتماعی همدان بستری شدند

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
12 هزار بیمار کرونایی در بیمارستان‌های تامین اجتماعی همدان بستری شدند

همدان - ایرنا - مدیر درمان تامین اجتماعی استان همدان گفت که حدود 12 هزار بیمار مبتلا به کرونا از ابتدای همه گیری ویروس تاکنون در 2 بیمارستان آتیه همدان و دکتر غرضی ملایر (وابسته به تامین اجتماعی) بستری شده و خدمات مطلوب بهداشتی و درمانی را دریافت کردند.

به گزارش ایرنا؛ «حسن عروتی‌موفق» روز چهارشنبه در جریان بازدید از امکانات و تجهیزات درمانی بیمارستان دکتر غرضی ملایر، اظهار داشت: همچنین بیش از یک میلیون و 700 هزار بیمار کرونایی در طول 19 ماه گذشته به صورت سرپایی از خدمات درمانی این 2 بیمارستان استفاده کرده اند.

وی با اشاره به اینکه سازمان تامین اجتماعی متولی اصلی درمان نیست، افزود: به رغم این بیمارستان ها و مراکز درمانی تامین اجتماعی استان همدان در طول دوره همه گیری ویروس کرونا، خدمات درمانی مناسبی را برای بیماران و افراد مراجعه کننده در قالب بستری و یا سرپایی ارائه کرده‌اند.

مدیر درمان تامین اجتماعی استان همدان با بیان اینکه بیمارستان دکتر غرضی ملایر از جمله بهترین مراکز درمانی استان محسوب می شود، گفت: این بیمارستان طی چند سال متوالی رتبه اول اعتباربخشی را کسب کرده و دفتر پرستاری این بیمارستان نیز همچنان رتبه برتر را در بین 73 بیمارستان تامین اجتماعی کشور داراست.

عروتی‌موفق اظهار داشت: از مجموع بیماران کرونایی بستری شده در بیمارستان‌های تامین اجتماعی استان همدان، بیش از 6 هزار و 100 مورد آن مربوط به بیمارستان دکتر غرضی ملایر است.

مدیر درمان تامین اجتماعی استان همدان گفت: احداث یک درمانگاه تخصصی با وسعت پنج هزار مترمربع در محدوده بیمارستان دکتر غرضی ملایر از جمله برنامه های محوری سازمان تامین اجتماعی برای خدمت رسانی مطلوب به افراد زیرپوشش و بیماران مراجعه کننده است.

عروتی‌موفق، بازسازی و استانداردسازی اورژانس بیمارستان دکتر غرضی را از دیگر اقدامات مهم سازمان تامین اجتماعی عنوان و تصریح کرد: 17 میلیارد تومان اعتبار برای بازسازی اورژانس این بیمارستان پیش‌بینی شده که هفت میلیارد تومان آن توسط خیرین و 10 میلیارد تومان دیگر نیز از طریق سازمان تامین اجتماعی تامین خواهد شد.

به گفته مدیر درمان تامین اجتماعی استان همدان اظهار داشت: یک دستگاه اکسیژن‌ساز نیز با اعتبار 2 میلیارد تومان برای بیمارستان غرضی خریداری و نصب شده که بزودی وارد مدار خواهد شد.

وی با اشاره به کاهش چشمگیر میزان بستری های مربوط به بیماران کرونایی در استان همدان، گفت: در حال حاضر حدود 10 تا 12 بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستان آتیه همدان و همین تعداد نیز در بیمارستان دکتر غرضی ملایر بستری هستند.

به گزارش ایرنا؛ شهرستان ملایر دارای سه بیمارستان امام حسین (ع) با 165 تخت، بیمارستان مهر با 96 تخت و بیمارستان تامین اجتماعی دکتر غرضی با 165 تخت بیمارستانی است، ضمن اینکه بیمارستان خیریه امیرالمومنین (ع) نیز با 96 تخت و 70 درصد پیشرفت فیزیکی در دست ساخت است.

*س_برچسب‌ها_س*
12 هزار بیمار کرونایی در بیمارستان‌های تامین اجتماعی همدان بستری شدند 2