شنبه 20 بهمن 1403

138 کیلومتر از رودخانه‌های همدان لایروبی شد

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
138 کیلومتر از رودخانه‌های همدان لایروبی شد

همدان - ایرنا - مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای همدان از لایروبی 138 کیلومتر از رودخانه‌های استان با استفاده از اعتبارات خسارت بر سیل سال 98 خبر داد.

به گزارش روز یکشنبه روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای استان همدان، منصور ستوده با تاکید بر نقش موثر رودخانه‌ها در کنترل سیلاب، افزود: بخشی از اعتبارات خسارت بر سیل سال گذشته که حدود سه میلیارد تومان بود؛ به لایروبی رودخانه‌های استان اختصاص یافت و از طریق پیمانکار اقدام شد.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان همدان افزود: بیشترین میزان لایروبی در شهرستان های اسدآباد و نهاوند انجام شد.

ستوده ادامه داد: در 16 روستای واقع در شهرستان نهاوند 32.5 کیلومتر لایروبی انجام شد و در شهرستان اسدآباد رودخانه‌های هشت روستا به طول 33کیلومتر لایروبی شد.

وی افزود: همچنین در فامنین رودخانه‌های واقع شده در هشت روستا به طول 16 کیلومتر، در شهرستان همدان رودخانه‌های واقع شده در پنج روستا به طول 10.5 کیلومتر، در ملایر رودخانه‌های 10 روستا به طول 13 کیلومتر، در تویسرکان رودخانه‌های واقع شده در چهار روستا به طول پنج کیلومتر و رودخانه‌های واقع شده در یک روستا از شهرستان رزن به طول یک و نیم کیلومتر لایروبی شد.

رفع تصرف 157 هزار متر مربع از حریم رودخانه‌های همدان

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان همدان گفت: امسال 157 هزار متر مربع ازحریم رودخانه‌های استان رفع تصرف شدند.

ستوده با اشاره به فعالیت پنج گروه گشت و بازرسی به صورت شبانه روزی در استان افزود: این گروه ها تصرفات انجام شده در بستر رودخانه‌ها را پیگیری و پس از تهیه گزارش با اخذ اجازه از دادستان هر شهرستان برابر قانون توزیع عادلانه آب، به رفع تصرفات حریم رودخانه‌ها اقدام می‌کنند.

او افزود: تاکنون 316 پرونده به مراجع قضایی برای صدور حکم ارجاع شده است که در این میان 127 پرونده مربوط به شهرستان همدان، 62 پرونده مربوط به رزن است.

به گفته وی همدان و رزن بیشترین سهم را در پرونده‌های ارجاعی داشته اند.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان همدان گفت: حاصل بررسی این پرونده‌های رفع تصرف‌ها و بازگردانی به وضع سابق 152 پرونده شده که در نتیجه آن حدود 157 هزار مترمربع از حریم رودخانه‌ها آزاد شده است.

*س_برچسب‌ها_س*