سه‌شنبه 4 آذر 1404

15 ورزشکار در ترکیه زیر آوار هستند!

وب‌گاه ورزش سه مشاهده در مرجع
15 ورزشکار در ترکیه زیر آوار هستند!

سی ان ان ترکیه گزارش داد که در هاتای و مالاتیا، 15 ورزشکار زیر آوار قرار دارند.

به گزارش "ورزش سه"، ساعاتی بعد از نجات جان کریستین آتسو از زیر آوار، اخبار حاکی از آن است که تانر ساووت مدیر ورزشی باشگاه هاتای و امره اصلان مترجم این باشگاه همچنان در ساختمان تخریب‌شده قرار دارند.

همچنین باوجود همه تلاش‌های امداد و نجات، خبری از احمد ایوب ترک‌اصلان مخابره نشده و هیچ نشانه‌ای از حیات او وجود ندارد. این در حالی است که علاوه بر احمد ایوب، 15 ورزشکار دیگر در مالاتیا زیر آوار هستند.

از بین این 15 نفر، 11 مورد مربوط به بازیکنان تیم والیبال این شهر است و 4 نفر نیز بازیکنان تیم فوتبال معلولان هستند که تیمهای امدادی موفق به نجات آنها نشده‌اند.

زلزله روز گذشته در ترکیه به بزرگی 7.6 و 7.7 ریشتر باعث شد تا به ده استان ترکیه آسیب‌های شدیدی وارد شود که در این بین دو منطقه هاتای و مالاتیا بیشترین تلفات را داشتند.