چهارشنبه 18 شهریور 1405

20 کارگاه تولیدی از سوی بسیج در کاشان راه‌اندازی می‌شود

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
20 کارگاه تولیدی از سوی بسیج در کاشان راه‌اندازی می‌شود

کاشان - ایرنا - فرمانده ناحیه مقاومت بسیج کاشان گفت: 20 کارگاه تولیدی با هدف اشتغال‌زایی و توانمندسازی محرومان تا پایان سال‌جاری در این شهرستان راه‌اندازی خواهد شد.

سرهنگ کریم اکبری روز دوشنبه در نشستی با خبرنگاران کاشان افزود: 20 قرارگاه امسال ایجاد می‌شود که هر کدام یک کارگاه تولیدی در زمینه خیاطی، قالی‌بافی، دام‌پروری و کشاورزی با هدف کاهش بیکاری در شهرستان راه‌اندازی خواهند کرد.

وی بیان کرد: قرارگاه‌ها با عنوان شوراهای محله اسلامی فعالیت می‌کنند که این شوراها از امام جماعت مسجدها، فرماندهان پایگاه‌های بسیج، معتمدان محلی و رییس هیات مذهبی تشکیل شده است.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج اضافه کرد: یکی از موضوع‌های مهمی که این قرارگاه‌ها به آن می‌پردازند، محرومیت‌زدایی و تبدیل آن به توانمندسازی خانواده‌های نیازمند است که در این راستا تا کنون پنج کارگاه در این شهرستان ایجاد شده که هر یک زمینه اشتغال هشت نفر را فراهم کردند.

به گفته وی، ناحیه مقاومت بسیج کاشان برای به حرکت درآوردن این کارگاه‌ها 400 میلیون ریال به عنوان امانت یا قرض‌الحسنه کمک می‌کند.

اکبری در ادامه به اجرای گام نخست رزمایش همدلی و کمک مومنانه از نیمه شعبان امسال اشاره کرد و اظهار داشت: 23 هزار بسته غذایی با ارزش نزدیک به 67 میلیارد ریال خدمات‌رسانی شد که شامل شامل پختن غذا، پرداخت اجاره مسکن و مغازه، چک‌های برگشتی و هزینه درمان بیماران در نتیجه آسیب‌های ناشی از شیوع ویروس کرونا بود.

وی با اشاره به تاکید رهبر انقلاب بر رشد کمک‌های مومنانه، یادآور شد: گام دوم در ماه‌های ذی‌الحجه، محرم و صفر در سه مرحله انجام خواهد شد.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج کاشان افزود: از عید سعید قربان تا عید غدیر که دهه امامت و ولایت نام‌گذاری شده است، با ذبح 156 راس گوسفند، گوشت گرم در اختیار خانواده‌های نیازمند این شهرستان قرار گرفت.

وی از تهیه و توزیع 2 هزار بسته معیشتی در روز عید غدیر با عنوان پویش اطعام غدیر اشاره کرد و گفت: 138 هزار پرس غذای گرم نیز در این مناسبت بین نیازمندان توزیع شد.

اکبری در ادامه تامین 28 کمک جهیزیه به مناسبت سالروز پیوند آسمانی امام علی (ع) و حضرت فاطمه (س) را مورد اشاره قرار داد و اضافه کرد: ارزش هر کدام از این جهیزیه‌ها که در اختیار نوعروسان نیازمند قرار گرفت، 250 میلیون ریال بود.

وی همچنین از تعمیر و بازسازی اساسی هشت باب خانه افراد مستضعف در تابستان امسال با همکاری کمیته امداد امام خمینی (ره) شهرستان کاشان خبر داد و بیان کرد: تعمیر این خانه‌ها که موجب رضایت‌مندی مالکان آنها شد، در روستاهای محروم قرار داشت.

شهرستان کاشان با جمعیت افزون بر 368 هزار نفر، در فاصله نزدیک به 200 کیلومتری شمال اصفهان واقع شده است.

*س_برچسب‌ها_س*