29 واحدمسکونی مددجویان کمیته امداد امام در شادگان تحویل شد
آبادان - ایرنا - به مناسبت هفته بسیج 29 واحدمسکونی مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره) در شادگان طی آیینی با حضور سرپرست فرمانداری و مسوولان محلی تحویل داده شد.
به گزارش ایرنا سرپرست فرمانداری شادگان چهارشنبه در این آیین گفت: این واحدها با مشارکت سپاه و کمیته امداد امام خمینی ساخته شده یا مورد مرمت و بهسازی (واحدهای آسیب دیده از سیل سال گذشته) قرار گرفتهاند.
امید صبریپور همچنین با اشاره به آغاز عملیات احداث پل در روستای سعدی بخش مرکزی این شهرستان گفت: برای احداث این پل 2 میلیارد ریال اعتبار از محل اعتبارات دهیاریهای استان خوزستان در نظر گرفته شده است.
وی اظهار کرد: این پل با مشارکت بسیج ناحیه مقاومت شادگان و شرکت تعاونی دهیاران بخش مرکزی این شهرستان در مدت زمان سه ماه احداث خواهد شد.
صبریپور گفت: همچنین به مناسبت هفته بسیج مسجد امام حسین (ع) و پایگاه بسیج مالک اشتر در کوی عبودی شادگان به بهرهبرداری رسید.
به گفته وی مسجد امامحسین (ع) در زمینی به مساحت270 مترمربع احداث شده و در اختیار پایگاه بسیج مالک اشتر قرار گرفت.
شادگان در فاصله 170 کیلومتری اهواز مرکز استان خوزستان واقع است.
*س_برچسبها_س*