سه‌شنبه 11 شهریور 1404

3 شرط اروپا برای ایران به روایت سخنگوی وزارت امور خارجه

وب‌گاه اقتصاد نیوز مشاهده در مرجع
3 شرط اروپا برای ایران به روایت سخنگوی وزارت امور خارجه

اقتصادنیوز: سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان گفت: گروه‌های قدرتمند در مجلس ایران متقاعد شده‌اند که ایران توان وارد کردن خسارات سنگین به اسرائیل در صورت حمله دوم غربی را دارد.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از فارس، اسماعیل بقایی، سخنگوی وزارت امور خارجه ایران در مصاحبه‌ای با گاردین در تهران اعلام کرد که اروپا در آستانه رها کردن نقش میانجی‌گری خود بین آمریکا و ایران است و به جای آن، پرونده هسته‌ای ایران را به وتوی رئیس جمهور آمریکا دونالد ترامپ واگذار می‌کند.

بقایی گفت: گروه‌های قدرتمند در مجلس ایران متقاعد شده‌اند که ایران توان وارد کردن خسارات سنگین به اسرائیل در صورت حمله دوم غربی را دارد.

بقایی گفت: «ما آماده‌ایم، چون این موضوع به عزت و حاکمیت ما مربوط است. فکر می‌کنم شما در بریتانیا روحیه بلیز را در زمان حمله نازی‌ها داشتید. ما هم همین روحیه را داریم، چون می‌دانیم این جنگی که در میانه مذاکرات به ما تحمیل شد، بسیار ناعادلانه بود.»

وی ادامه داد: سه کشور امضاکننده اصلی توافق هسته‌ای اولیه - فرانسه، آلمان و بریتانیا - روز پنج‌شنبه گذشته به سازمان ملل اطلاع دادند که قصد دارند در پایان سپتامبر، مگر اینکه ایران سه شرط را برآورده کند، تحریم‌های سازمان ملل را بازگردانند: بازگشت بازرسان تسلیحاتی سازمان ملل به سایت‌های هسته‌ای بمباران‌شده ایران، ارائه جزئیات محل 400 کیلوگرم ذخیره اورانیوم غنی‌شده با غنای بالا، و موافقت با مذاکره با آمریکا درباره آینده برنامه هسته‌ای‌اش.

همچنین بخوانید ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید