جمعه 25 آبان 1403

30 هزار دانش‌آموز لرستانی امکان تحصیل از طریق فضای مجازی را ندارند

خبرگزاری تسنیم مشاهده در مرجع
30 هزار دانش‌آموز لرستانی امکان تحصیل از طریق فضای مجازی را ندارند

مدیرکل آموزش و پرورش استان لرستان گفت: 30 هزار دانش‌آموز لرستانی گوشی و تبلت هوشمند جهت برگزاری کلاس‌های مجازی در اختیار ندارند.

- اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، علی‌رضا نخعی امروز در جلسه رونمایی از سامانه هوشمند الکترونیکی مدارس کوثر سپاه استان لرستان که در سالن جلسات سپاه برگزار شد، با اشاره به برگزاری کلاس‌های درس هوشمند اظهار داشت: برای دانش‌آموزانی که دسترسی به اینترنت و گوشی هوشمند ندارند سرویس آموزش مکاتبه‌ای راه‌اندازی شده که درس نامه‌های آموزشی توسط گروه‌های خودآموز آماده و از طریق راهبران آموزشی این درسنامه‌ها به دانش‌آموزان تحویل داده می‌شود.

وی افزود: با توجه به اینکه حدود هزار و 500 مدرسه به اینترنت دسترسی ندارد خوشبختانه جهت دسترسی راحت دانش‌آموزان به اینترنت شورای عالی فضای مجازی و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ورود پیدا کرده که در همین راستا تمام نقاط کور شناسایی و سرویس اختصاصی شبکه شاد را برای این مدارس راه‌اندازی خواهند کرد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان لرستان با بیان اینکه 30 هزار دانش‌آموز لرستانیگوشی و تبلت هوشمند جهت برگزاری کلاس های مجازی در اختیار ندارند عنوان کرد: جهت دسترسی راحت دانش‌آموزان به کلاس‌های غیر حضوری باید تبلت جز وسایل ضروری مدرسه شود و به صورت امانت در اختیار دانش‌آموزان قرار بگیرد که از طریق نوسازی مدارس این موضوع در حال پیگیری است ولی این اقدامات به سرعت قابل انجام نیست و زمان بر است.

وی بیان کرد: با توجه به اینکه برای برگزاری کلاس‌های غیر حضوری از طریق فضای مجازی با یک شرایط غیر منتظره روبرو شده‌ایم باید فعلا برای 80 درصد دانش‌آموزانی که امکانات اینترنت و گوشی هوشمند در اختیار دارند استفاده کنیم و برای دانش‌آموزانی که چنین امکاناتی در اختیار ندارند در کوتاه مدت تدابیری اندیشیده شود.

نخعی گفت: برای ادامه یا پایان سال تحصیلی همه چیز بستگی به این دارد که ستاد مقابله با کرونا تشخیص‌اش از تضمین سلامت دانش آموزان چه باشد و به طور یقین اگر حضور فیزیکی دانش‌آموزان به سلامتی حتی یک دانش‌آموز لطمه بزند آموزش و پرورش هیچ گاه حاضر به بازگشایی مدارس نخواهد شد.

وی تصریح کرد: کار آموزش در فضای مجازی در حال انجام است و اخیرا شبکه اختصاصی تحت عنوان شبکه اجتماعی دانش آموزان به نام «شاد» راه‌اندازی شده که به صورت هماهنگ کلیه مدارس کشور را ذیل یک شبکه اختصاصی، امن و قابل دسترس قرار خواهد داد و کار آموزش به وسیله معلمان هر کلاس انجام خواهد شد بر همین اساس از زمان شیوع ویروس کرونا تاکنون آموزش در سطح استان تعطیل نبوده و با گذشت زمان این آموزش‌ها فراگیری بیشتری پیدا کرده است.

مدیرکل آموزش و پرورش لرستان با بیان اینکه جهت برگزاری امتحانات از طریق فضای مجازی توسط آموزش و پرورش مطالعه و بررسی‌هایی انجام شده است خاطرنشان کرد: برگزاری جلسه امتحانات دانش‌آموزان تابع اصل کلی سلامت دانش‌آموزان است و تا زمانی که اطمینان کافی حاصل شود از اینکه برگزاری جلسه امتحانات به سلامت دانش‌آموزان لطمه وارد نمی‌کند جلسات امتحان برگزار نخواهد شد و حتی جهت برگزاری امتحانات از طریق فضای مجازی توسط آموزش و پرورش مطالعه و بررسی‌هایی انجام شده است و آمادگی کامل جهت برگزاری امتحانات از طریق فضای مجازی وجود دارد.

از گوشه و کنار یزد | نخستین جشنواره بزرگ قرآن دانش آموزی در یزد برگزار می‌شود پای حرف مردم | چون و چرای آموزش مجازی و آنلاین به دانش آموزان؛ از «روبیکا» تا «شاد» اصفهان | هر دانش‌آموز یک مهارت؛ دانش آموزان با توانایی‌های خود به چالش کشیده می‌شوند

انتهای پیام /645/ ز