چهارشنبه 5 آذر 1404

360 هزار لیتر محلول ضدعفونی در آستارا تولید شد

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
360 هزار لیتر محلول ضدعفونی در آستارا تولید شد

آستارا - ایرنا - فرماندار آستارا از تولید 360 هزار لیتر آب ژاول یا محلول ضدعفونی توسط شرکت آب و فاضلاب شهری این شهرستان برای گندزدایی معابر و پیشگیری از شیوع بیماری کرونا خبر داد.

حسن رستم زاد روز پنجشنبه در فرمانداری آستارا گفت: خودکفایی در تولید مایع ضدعفونی، عمل به شعار سال است و شرکت آب و فاضلاب شهری تاکنون 35 هزار لیتر محلول ضدعفونی را به شبکه بهداشت، شهرداری ها و دهیاری ها داده و 92 هزار لیتر را به مرکز استان ارسال کرده است.

وی همکاری مردم در خانه نشینی در روز طبیعت را مطلوب توصیف کرد و این اقدام را در قطع زنجیره شیوع کرونا موثر دانست.

ویروس کرونا جزو خانواده بزرگی از ویروس‌ها است که از ویروس سرماخوردگی معمولی تا عامل بیماری سارس را شامل می‌شود و در معمولی‌ترین حالت، باعث سرماخوردگی می‌شود اما در مواردی باعث سندروم حاد تنفسی یا همان "سارس" می‌شود که نشانه‌های ابتلا به آن تب، سرفه و تنگی نفس است.

این ویروس که شیوع آن از اواخر دسامبر سال گذشته میلادی (دی ماه) در چین شروع شد، علاوه بر 30 استان و منطقه چین، به بیش از 190 کشور از جمله آمریکا، استرالیا، تایلند، مالزی، کره جنوبی، ژاپن، کانادا، سوئد، اسپانیا، فرانسه، امارات متحده عربی و ایران نیز سرایت کرده است.

شهرستان آستارا با 91 هزار نفر جمعیت در منتهی الیه غرب استان گیلان و همسایگی جمهوری آذربایجان واقع شده است.

*س_برچسب‌ها_س* *س_پرونده خبری_س*