جمعه 13 شهریور 1405

37 مصدوم، 21 فوتی و 1 مفقودی بر اثر حوادث جوی اخیر در هفته گذشته

خبرگزاری میزان مشاهده در مرجع
37 مصدوم، 21 فوتی و 1 مفقودی بر اثر حوادث جوی اخیر در هفته گذشته

سخنگوی سازمان اورژانس کشور گفت: براساس حوادث جوی هفته گذشته که در 13 استان رخ داد، 9 استان نیاز به خدمات پیش بیمارستانی و امدادرسانی سلامت داشتند که در مجموع تعداد کشته شدگان، مفقودین و مصدومین این استان‌ها به 59 نفر رسید.

به گزارش گروه جامعه خبرگزاری میزان به نقل از روابط عمومی اورژانس کشور، مجتبی خالدی سخنگوی سازمان اورژانس کشور گفت: براساس حوادث جوی هفته گذشته که در 13 استان رخ داد، 9 استان نیاز به خدمات پیش بیمارستانی و امدادرسانی سلامت داشتند که در مجموع تعداد کشته شدگان، مفقودین و مصدومین این استان‌ها به 59 نفر رسید.

سخنگوی سازمان اورژانس کشور اعلام کرد: از مجموع 59 نفر حادثه دیده در هفته گذشته، 37 مصدوم مربوط به استان‌های بوشهر، هرمزگان، کرمان، سیستان و بلوچستان، فارس، خراسان جنوبی، همدان، قم و خوزستان بوده است که سیستان و بلوچستان و هرمزگان بیشترین آمار مصدومین را داشته اند، همچنین 21 نفر فوتی مربوط به استان‌های بوشهر، هرمزگان، سیستان و بلوچستان، فارس، خوزستان و قم بوده است که فارس با 11 فوتی بیشترین آمار را داشته و مفقود شدگان نیز در استان هرمزگان 1 نفر به ثبت رسیده است.

برای اطلاع از فعالیت‌های اورژانس کشور، وب سایت رسمی این سازمان به نشانی www.ems.behdasht.gov.ir در دسترس قرار دارد.