سه‌شنبه 16 تیر 1405

604 اثر به جشنواره ابوذر کرمانشاه راه یافت

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
604 اثر به جشنواره ابوذر کرمانشاه راه یافت

کرمانشاه - ایرنا - رییس سازمان بسیج رسانه استان کرمانشاه با اعلام اینکه اهالی رسانه در مجموع 604 اثر به جشنواره ابوذر استان ارسال کرده‌اند، گفت: پس از دریافت، آثار رسیده به دبیرخانه جشنواره در اختیار داوران قرار گرفته است.

«محمد هادی صحرایی» روز سه‌شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، اظهارداشت: مهلت ارسال آثار به جشنواره رسانه ای ابوذر استان کرمانشاه تا پایان آذر ماه بود که این زمان با توجه به استقبال اهالی رسانه تا نهم دی ماه تمدید شد.

وی با بیان اینکه اثار به منظور رفتن به بخش داوری کد گذاری شده اند و از روز چهارشنبه در اختیاران داوران مربوطه قرار می گیرند، گفت: داوران پس از 10 روز نظر نهایی خود را اعلام می کنند و در نهایت پس ازبرگزاری نشست مشورتی نفرات برتر مشخص خواهند شد.

رییس سازمان بسیج رسانه استان کرمانشاه توضیح داد: در صورتی که شرایط بیماری کرونا اجازه دهد بهمن ماه اختتامیه جشنواره را به منظور تجلیل از نفرات برتر استان برگزار خواهیم کرد.

صحرایی گفت: پنجمین جشنواره ابوذر در 11 قالب؛ خبر، مصاحبه، یادداشت، گزارش، مستند کوتاه، کلیپ و فیلم، عکس، کاریکاتور، موشن گرافی و اینفوگرافی برگزار می شود و برگزیدگان به جشنواره کشوری راه می یابند.

وی موضوعات پنجمین جشنواره ابوذر را امنیت پایدار، مکتب حاج قاسم سلیمانی، امید و نشاط، روحیه جهادی - انقلابی - موانع زدایی، سبک زندگی، الگوسازی، مطالبه گری و مدیریت فضای مجازی اعلام کرد.

براساس اعلام اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه بیش از 100 رسانه در استان فعال است و حدود 450 نفر نیز در این رسانه ها فعالیت دارند.

*س_برچسب‌ها_س*