68 کودک معتاد در خراسان شمالی بستری شدند

بجنورد - ایرنا - رییس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: پارسال، 68 کودک معتاد در 2 مرکز درمان بستری بجنورد و اسفراین بستری شدند.
سیداحمد هاشمی روز دوشنبه در نشست شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان شمالی اظهار داشت: در سال گذشته 21 هزار و 327 معتاد در 131مرکز درمان سرپایی خصوصی و دولتی خدمات گرفتند و سم زدایی شدند.
وی افزود: 2 هزار و 799 معتاد نیز در 20 مرکز ترک اعتیاد خراسان شمالی بستری شدند.
وی با بیان این که تعداد معتادان تزریقی در استان کم است اظهار داشت: 623 معتاد پرآسیب نیز در کمپ های ترک اعتیاد استان نگهداری می شدند.
هاشمی از مرگ 31 نفر در سال گذشته بر اثر سوء مصرف مواد مخدر نیز خبر داد و خواستار افزایش اعتبار برای واحد های بستری سم زدایی کودکان شد.
مدیرکل بهزیستی خراسان شمالی نیز در این نشست گفت: 578 معتاد سال گذشته در اردوگاه ماده 16 پذیرش شده اند.
اسماعیل قربانی افزود: این اردوگاه از طریق بخش خصوصی اداره می شود هزینه های این مرکز آنالیز و حدود 12 میلیارد ریال برآورد شده است و برای تجهیز و توسعه این اردوگاه نیاز به اعتبار بیشتری داریم.
فرمانده انتظامی خراسان شمالی نیز در این جلسه از رشد 8 درصدی کشفیات مواد مخدر در سه ماهه نخست سال جاری در استان خبر داد و گفت: پاکسازی نقاط آلوده استان و اجرای طرح پاکسازی مدارس از برنامههای نیروی انتظامی در سال جاری است.
سردار علیرضا مظاهری اظهار داشت: دستگیری قاچاقچیان و خردهفروشان نیز 8 درصد رشد داشته است.
وی گفت: از ابتدای سال جاری تا پایان خرداد ماه عملیات مشترک فرماندهی انتظامی استان با سایر استانها برای کشف مواد مخدر 36 درصد افزایش داشته و به طور کلی 270 طرح در راستای کشفیات مواد مخدر اجرایی شده است.
مظاهری از کشف 2 تن و 500 کیلوگرم مواد مخدر با همکاری اداره کل اطلاعات و سپاه استان در سال 98 خبر داد و افزود: مقدار کشفیات مواد مخدر در مقایسه با سال 97، 10 درصد افزایش داشته ضمن اینکه جمع آوری و برخورد با قاچاقچیان و خودفروشان هم از رشد 2 درصدی برخوردار است.
فرمانده انتظامی خراسان شمالی از متلاشی شدن 19 باند مواد مخدر پارسال در استان خبر داد و گفت: این رقم در مقایسه با مدت مشابه در سال 97، 26 درصد رشد داشته و در این بازه زمانی 78 مورد توقیف خودرو توسط نیروی انتظامی استان صورت گرفته است.
خراسان شمالی 863 هزار نفر جمعیت دارد و مهمترین آسیب اجتماعی این استان اعتیاد است.
شیوع اعتیاد در این استان در جمعیت 15 تا 64 سال 7.21 درصد است که 2 درصد بیش از میانگین کشوری است.
400 معتاد متجاهر در خراسان شمالی شناسایی شده اند که شامل کارتن خواب ها، ولگردان و معتادان تابلو و تزریقی است.
در این استان یک مرکز ترک اعتیاد ماده 16 و 20 مرکز ترک اعتیاد ماده 15 فعال است.
*س_برچسبها_س*