دوشنبه 16 شهریور 1405

70 هزار نفر علیه بیماری کرونا در استان مرکزی واکسینه شده‌اند

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
70 هزار نفر علیه بیماری کرونا در استان مرکزی واکسینه شده‌اند

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: با اجرای طرح واکسیناسیون 70 هزار نفر علیه بیماری کرونا در استان واکسینه شده‌اند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ یاسر قربانی سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اراک در گفتگو با دیار آفتاب؛ گفت: 75 درصد از جمعیت بالای 70 سال استان، واکسن کرونا را دریافت کرده‌اند و با اجرای طرح واکسیناسیون 70 هزار نفر علیه بیماری کرونا در استان واکسینه شده‌اند.

قربانی اظهار کرد: در هفته جاری واکسیناسیون افراد 70 سال به بالا و افراد واجد شرایط که به هر دلیل موفق به دریافت واکسن نشده‌اند، انجام خواهد شد.

وی ادامه داد: افراد واجد شرایط تنها مطابق دعوت تلفنی همکاران بهداشتی در ساعت و روز مقرر در یکی از چهار محل تزریق واکسن که به آنها اعلام می‌شود، حضور به عمل آورند.

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اراک بیان کرد: از هم استانی های عزیز خواهشمندیم تنها در صورت هماهنگی مراکز بهداشت و دادن نوبت به مراکز مشخص شده واکسن کرونا، مراجعه کنند.

وی ادامه داد: خارج شدن شهرستان فراهان از وضعیت زرد و قرار گرفتن در وضعیت نارنجی نشان از وضعیت ناپایدار و شکننده استان است.

قربانی خاطرنشان کرد: شهرستان های تفرش، آشتیان، زرندیه و کمیجان در وضعیت زرد و باقی شهرستان ها در وضعیت نارنجی قرار دارند.

انتهای پیام /