دوشنبه 16 شهریور 1405

90 درصد الگوی کشت اجرا می شود

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
90 درصد الگوی کشت اجرا می شود

معاون وزیر جهاد گفت: هم اکنون 90 درصد برنامه الگوی کشت در اجرا می شود و بدنبال اجرای 10 درصد آن هستیم.

آقای علیرضا مهاجر معاونت امور زراعت وزارت جهاد در نشست خبری امروز گفت: اجرای کامل این طرح نیاز به همکاری سازمان‌ها و نهادهای خارج از وزارتخانه از جمله وزارت کشور، سازمان برنامه و بودجه و سازمان محیط زیست دارد و در صورت همکاری کامل آنها طی چند سال آینده این طرح صددرصد اجرایی می‌شود.

به گفته او، هم اکنون 90 درصد الگوی کشت در کشور اجرایی می‌شود و به دنبال اجرای 10 درصد هستیم که این میزان در بازار تأثیرگذار است.

مهاجر سطح زیرکشت سبزی و صیفی را 650 تا 700 هزار هکتار اعلام‌کرد و گفت: در قالب الگوی کشت 100 تا 150 هزار هکتار از میزان سطح زیرکشت سبزی و صیفی را کاهش می دهیم و به کشت کالای اساسی اختصاص می دهیم.

معاون وزیر جهاد ادامه داد: قرار است مشوق‌هایی به مجریان الگوی کشت پرداخت شود، وزارت نیرو به افرادی که این طرح را اجرا می‌کنند، 50 درصد تخفیف آب‌بها می‌دهد. همچنین به مجریان طرح، تسهیلات و نیز ادوات کشاورزی داده می شود.

در حال تکمیل

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت، تجارت و کشاورزی