جمعه 10 مرداد 1404

آتش‌سوزی در مشهد / 23 نفر محبوس شدند

وب‌گاه اقتصاد نیوز مشاهده در مرجع
آتش‌سوزی در مشهد / 23 نفر محبوس شدند

اقتصادنیوز: بامداد امروز یک منزل ویلایی در مشهد دچار حریق شد.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایرنا، معاون عملیات سازمان آتش‌نشانی مشهد گفت: 23 نفر که بر اثر آتش‌سوزی یک ساختمان ویلایی در مشهد محبوس شده بودند، با کمک آتش نشانان نجات یافتند.

آتشپاد دوم حسین صالح روز پنجشنبه افزود: بامداد امروز آتش سوزی سنگین یک منزل ویلایی یک‌طبقه در بلوار پنجتن اعلام و آتش نشانان به محل اعزام شدند.

وی اضافه کرد: 23 نفر در این ساختمان در آتش محبوس شده بودند که توسط آتش نشانان به مکان امن منتقل شدند.

معاون عملیات سازمان آتش‌نشانی مشهد ادامه داد: یک مرد 40 ساله با سوختگی سطحی نیز برای انتقال به بیمارستان به عوامل اورژانس تحویل داده شد.

وی گفت: در این حریق انبار ورودی این ساختمان، سه دستگاه موتورسیکلت، پتو و ضایعات چوبی دچار آتش سوزی شده بود که عملیات اطفا به سرعت انجام شد.

صالح تاکید کرد: ذخیره‌سازی مواد اشتعال‌زا نظیر پارچه، چوب و روغن موتور در مجاورت سیستم‌های برقی بسیار خطرناک است.

همچنین بخوانید ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید