دوشنبه 26 خرداد 1404

آخرین وضعیت سطح تشعشعات تاسیسات هسته‌ای اصفهان به روایت آژانس اتمی

وب‌گاه دنیای اقتصاد مشاهده در مرجع
آخرین وضعیت سطح تشعشعات تاسیسات هسته‌ای اصفهان به روایت آژانس اتمی

آژانس بین‌المللی انرژی اتمی اعلام کرد که سطح تشعشعات خارج از تاسیسات هسته‌ای اصفهان، بدون تغییر باقی مانده است.

دیده‌بان هسته‌ای سازمان ملل متحد با انتشار پیامی در شبکه‌های اجتماعی نوشت: «سازمان مقررات هسته‌ای ایران به آژانس بین‌المللی انرژی اتمی اطلاع داده است که سطح تشعشعات خارج از سایت در اصفهان بدون تغییر باقی مانده است.»

این پیام می‌افزاید: «بر اساس اطلاعات در دسترس آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، در جریان حمله روز گذشته، چهار ساختمان حیاتی در سایت هسته‌ای اصفهان، از جمله تأسیسات تبدیل اورانیوم و کارخانه تولید صفحات سوخت آسیب دیده‌اند.»

بر اساس اعلام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، «انتظار نمی‌رود که سطح تشعشعات خارج از سایت افزایش یابد.»

خبر مرتبط اطلاعیه مهم آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درباره سایت هسته ای اصفهان

آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با اشاره به حملات مکرر صورت‌گرفته علیه تأسیسات هسته‌ای اصفهان اعلام کرد که تاکنون هیچ‌گونه افزایش در سطح تشعشعات خارج از محل گزارش نشده است.

رافائل گروسی مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، روز گذشته در آخرین روز از نشست فصلی شورای حکام هشدار داد که حمله به تأسیسات هسته‌ای نقض اصول منشور ملل متحد، حقوق بین‌الملل و اساسنامه آژانس است. وی گفت: «من بارها اعلام کرده‌ام که تأسیسات هسته‌ای نباید تحت هیچ شرایطی هدف حمله قرار گیرند، چراکه این امر می‌تواند به انسان‌ها و محیط‌زیست آسیب برساند. چنین حملاتی پیامدهای جدی برای ایمنی، امنیت و پادمان‌های هسته‌ای، همچنین صلح و امنیت منطقه‌ای و بین‌المللی دارد.»

بر اساس برنامه اعلام‌شده، شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی روز دوشنبه آینده برای بررسی اقدام نظامی رژیم صهیونیستی علیه تأسیسات هسته‌ای ایران جلسه اضطراری برگزار خواهد کرد.

خبر مرتبط گروسی: آژانس برای تضمین حفاظت کامل از تاسیسات هسته‌ای آماده اعزام به ایران است

گروسی گفت: تاسیسات هسته‌ای تحت هیچ شرایطی نباید هدف حملات قرار بگیرند. آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در تماس با مقامات ایمنی هسته‌ای ایران برای ایجاد وضعیت تاسیسات هسته‌ای پس از حملات اسرائیل است.

رضا نجفی سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران در وین، پیش‌تر در سخنانی تصریح کرد: «ما از شورای حکام و آژانس انتظار داریم که این اقدام تروریسم دولتی را قاطعانه و بدون قید و شرط محکوم کنند، رژیم صهیونیستی را در قبال این جنایت خطرناک پاسخگو بدانند و فوراً اقدام کنند. مسئولیت هرگونه عواقب بعدی که بر برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز ایران تأثیر بگذارد، مستقیماً بر عهده آژانس و حامیان این جنایت خواهد بود.»

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

آخرین وضعیت سطح تشعشعات تاسیسات هسته‌ای اصفهان به روایت آژانس اتمی 2
آخرین وضعیت سطح تشعشعات تاسیسات هسته‌ای اصفهان به روایت آژانس اتمی 3