آخرین وضعیت مصدومیت اسماعیلی فر
دانیال اسماعیلی فر بازیکن تیم فوتبال پرسپولیس درباره وضعیت مصدومیتش توضیحاتی را بیان کرد.
دانیال اسماعیلی فر بازیکن تیم فوتبال پرسپولیس درباره مصدومیتش در بازی با تیم گل گهر اظهار کرد: فعلا درد دارم و فردا یا پس فردا باید عکس بگیرم تا ببینم چه اتفاقی رخ داده است.
او درباره برد ارزشمند پرسپولیس برابر تیم گل گهر سیرجان گفت: تیمهای قلعه نویی همیشه تیمهای سفت و جانداری هستند و خیلی مهم بود که این بازی را ببریم و به صدر جدول برگردیم و خدا را شکر بازیکنان خیلی تلاش و همت کردند و توانستیم بازی را ببریم.
اسماعیلی فر درباره اینکه پرسپولیس به قهرمانی نیم فصل نزدیک شده است، گفت: قهرمانی نیم فصل مهم نیست و ماندن در صدر جدول تا آخر فصل اهمیت دارد. تیمهایی همانند استقلال، سپاهان و حتی تراکتور و گل گهر که ما را تعقیب میکنند خیلی خوب هستند و امیدوارم روند خوبی داشته باشیم و بعد از تعطیلات به آنچه میخواهیم برسیم.
باشگاه خبرنگاران جوان ورزشی فوتبال و فوتسال