آشنایی دانش آموزان با فناوری نانو
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، به نقل از دبیرخانه دائمی جشنواره دانش آموزی ابن سینا، مهدی رشیدی جهان دبیرجشنواره دانش آموزی ابن سینا با اشاره به برگزاری رویداد مدرسه تابستانی و نمایشگاه دستاوردهای دانش آموزی نانو که یکی از رویدادهای پنج گانه این دوره از جشنواره دانش آموزی ابن سینا است، اظهار داشت: هدف از برگزاری این رویداد ترویج فناوری نانو در سطح دانش آموزی با مدل یادگیری...
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، به نقل از دبیرخانه دائمی جشنواره دانش آموزی ابن سینا، مهدی رشیدی جهان دبیرجشنواره دانش آموزی ابن سینا با اشاره به برگزاری رویداد مدرسه تابستانی و نمایشگاه دستاوردهای دانش آموزی نانو که یکی از رویدادهای پنج گانه این دوره از جشنواره دانش آموزی ابن سینا است، اظهار داشت: هدف از برگزاری این رویداد ترویج فناوری نانو در سطح دانش آموزی با مدل یادگیری پروژه محور و رویکرد شناختی در سراسر کشور است.
رشیدی جهان در رابطه با مدرسه تابستانی نانو گفت: در این رویداد پروژههایی در اختیار دانش آموزان قرار میگیرد که با همراهی معلمان راهنما و به صورت گام به گام روند شکل گیری هر یک از پروژهها از طریق سامانه آموزش ابن سینا به صورت آنلاین و مجازی تکمیل و نهایی میشود.
وی به نمایشگاه دستاوردهای دانش آموزی در حوزه نانو نیز اشاره داشت و بیان کرد: دانش آموزان پژوهشهای خود را در قالب سمینارهای علمی و دستاوردها و محصولات خود را به شکل اختراعات در نمایشگاه ارائه داده و به رقابت با یکدیگر میپردازند.
دبیرجشنواره دانش آموزی ابن سینا با اعلام این نکته که به تمامی شرکت کنندگان گواهی حضور بین المللی از طرف ستاد ویژه توسعه فناوری نانو ریاست جمهوری اهداء میگردد، ادامه داد: برگزیدگان نیز از طرف ستاد ویژه توسعه فناوری نانو حائز رتبه شده و این امکان برایشان خواهد بود تا پروژه خود را از طریق این ستاد تکمیل کنند و در پایان نیز مدارس برگزیده معرفی و تقدیر خواهند شد.
به گزارش دبیرخانه دائمی جشنواره دانش آموزی ابن سینا، در ادامه دکتر معصومه چمک دبیر علمی رویداد مدرسه تابستانی و نمایشگاه دستاوردهای دانش آموزی نانو با اعلام شروع روند آموزش و فرآیند راهنمایی دانش آموزان از ابتدای تیرماه تا نیمه مرداد ماه، گفت: داوریهای این دوره در هفته پایانی مرداد صورت میپذیرد و نتایج حاصله از داوری از طریق سایت جشنواره دانش آموزی ابن سینا اعلام خواهد شد.
چمک با یادآوری این موضوع که علاقمندان برای شرکت در این رویداد نیازمند دانش خاصی نیستند، ادامه داد: این رویداد ویژه دانش آموزان مقاطع ابتدایی، متوسطه اول و دوم و با حمایت ستاد ویژه توسعه فناوری نانو ریاست جمهوری و با همکاری باشگاه نانو برگزار میشود که دانش آموزان به صورت فردی یا گروههای 2 یا 3 نفره میتوانند در هفت موضوع چالش برانگیز که برای تحقیق در نظر گرفته شده است از طریق پایگاه اینترنتی رویداد فوق برای شرکت در این دوره ثبت نام نمایند.
وی با اشاره به اینکه برگزیدگان توسط باشگاه نانو و ستاد ویژه توسعه فناوری نانو ریاست جمهوری حمایت میشوند، افزود: دانش آموزان برگزیده برای استفاده از ظرفیتهای آزمایشگاههای نانو و شبکه راهبردی سراسر کشور به این مراکز معرفی خواهند شد.