سه‌شنبه 18 شهریور 1404

آغاز عملیات اجرایی خط انتقال گاز در سراوان

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
آغاز عملیات اجرایی خط انتقال گاز در سراوان

مسئول پروژه خط لوله انتقال گاز طبیعی به شهرستان سراوان از آغاز پروژه انتقال گاز طبیعی از اسلویه به شهرهای پسکو، سوران، سراوان، جالق، هیدوچ، سیرکان و زابلی خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصرهامون؛ رئوف صهبا مسئول پروژه خط لوله انتقال گاز طبیعی به شهرستان سراوان گفت: عملیان انتقال گاز اسلویه پالیزان به پسکو، سراوان و مهرستان به قطر 16 تا 6 اینچ توسط شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران، جهت گاز رسانی به شهرهای پسکو، سوران، سراوان، جالق، هیدوچ، سیرکان و زابلی به صورت EPC (مهندسی، تامین کالا، اجرا) آغاز شد، تا گاز اسلویه را به مردم شریف این حوزه از بلوچستان برسانیم.

وی ادامه داد: کل تجهیزات مورد استفاده ساخت داخل و برگرفته از متخصصان بومی می باشد که از تاریخ 12/8/1401 کلنگ زنی این پروژه آغاز و تا به امروز تجهیز کارگاه به اتمام رسیده و پیمانکار حدود 2 کیلومتر مسیرسازی لازم را اجرا نموده است. با انتقال گاز طبیعی به شهرستان سراوان علاوه بر رفاه و آسایش مردم این منطقه در اشتغال جوانان و کارآفرینان نیز کمک شایانی خواهد شد. انتهای پیام /